10 manieren om azijn te gebruiken voor huishoudelijke reiniging

 10 manieren om azijn te gebruiken voor huishoudelijke reiniging

Brandon Miller

  1. Meng 1 liter water en 1 eetlepel witte azijn, drenk een doek in de oplossing en veeg het tapijt af: het mengsel verwijdert geurtjes en voorkomt de verspreiding van hondenvlooien.

  Zie ook: 8 bedden met verlichting eronder

  2 Smeer azijn met een spons op het aanrecht om de kleine mieren die in de zomer verschijnen weg te jagen.

  3. Reinig vlekken uit banken en fauteuils van synthetisch suède door een schone doek te bevochtigen met een mengsel van een kopje warm water en een half kopje witte azijn.

  4. Om zeep- en watervlekken op het badkamerdoosje te verwijderen, droog je het doosje van binnenuit af, veeg je het schoon met een doek gedrenkt in witte azijn, laat je het tien minuten intrekken en was je het gebied.

  5 Neutraliseer de muffe geur van kledingkasten (vooral op het strand) door een plastic bekertje met een vinger vol azijn in een hoek van de kast te zetten. Verwissel het bekertje elke week.

  6. Verwijder schimmel van boek- en albumomslagen met een doek die is bevochtigd met witte azijn en goed is uitgewrongen.

  7. Om vetvlekken uit marmer te verwijderen, giet je witte azijn over de vlek, laat je het een paar minuten inwerken en was je het vervolgens af met warm water.

  8. Voor het verwijderen van cementvoegen uit pas geplaatste keramische tegels is de procedure hetzelfde als hierboven beschreven.

  9. Om roestvlekken van porseleinen tegels te verwijderen, veeg je ze af met een doek gedrenkt in witte azijn, laat je het 15 minuten intrekken en spoel je het daarna af.

  Zie ook: Euforie: begrijp het decor van elk personage en leer hoe je het kunt reproduceren

  10. Als je een tapijt hebt, maak het dan om de twee weken schoon door het af te vegen met een bezem met harde haren die vochtig is gemaakt in een oplossing van water en azijn.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.