20 onvergetelijke kleine douches

 20 onvergetelijke kleine douches

Brandon Miller

  Zelfs als je badkamer te klein is, betekent dat niet dat er geen ongelooflijke douche In de lay-out. Natuurlijk kan dit een beetje creatief denken Maar geloof ons - er zijn prachtige, kleine douches die de klus aankunnen en tegelijkertijd heel stijlvol zijn.

  Bezorgd dat een kleine ruimte het moeilijk maakt om te adopteren afwerkingen e leuke patronen Het goede nieuws is dat je bij het ontwerpen van een kleine douche echt alle kanten op kunt.

  30 badkamers waar de douche en cabine de sterren zijn
 • Bouw Wat is het verschil tussen een douche en een bad?
 • My Home Bath boeket: een charmante en geurige trend
 • Misschien wil je een beetje een patroon - waarom probeer je niet een tegel of gekleurd steen Maar als je de voorkeur geeft aan neutrale tinten, is dit ook een populaire keuze. En als je een modernist bent, zijn er genoeg manieren om plezier te hebben met eigentijdse elementen - Bijvoorbeeld met glazen douchedeuren en zwarte hardware.

  Zie ook: Werkbladengids: wat is de ideale hoogte voor de badkamer, het toilet en de keuken?

  Als je bezig bent met het ontwerpen van een nieuwe badkamer en niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan de galerij en verzamel een heleboel decoratie-inspiratie van de 20 onderstaande projecten:

  *Via Mijn Domaine

  Zie ook: 50 jaar Orelhão: een herkenningspunt van nostalgisch stadsontwerp Wat je moet weten om de ideale stoel voor elke omgeving te kiezen
 • Meubels en accessoires 8 ideeën voor verlichting van badkamerspiegels
 • Meubels en accessoires 11 manieren om een krijtbord in de decoratie te verwerken
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.