22 kamers met stranddecor (omdat we het koud hebben)

 22 kamers met stranddecor (omdat we het koud hebben)

Brandon Miller

  Je interieur weerspiegelt niet alleen je persoonlijke stijl, het neemt je ook mee (al is het maar mentaal) naar waar dan ook ter wereld. Als je alleen maar kunt denken aan een dagje strand is het tijd om de beste elementen die je aan zand en zee doen denken in je kamer te verwerken.

  De strandstijl is tijdloos en kan ervoor zorgen dat je huis aanvoelt als een oase van rust, hoe ver je ook van de kust woont. Maak je klaar om een voorraad stoffen aan te leggen en de ruimte te stylen met ontspannende oceaantinten.

  20 slaapkamerideeën om warm van te worden:

  Zie ook: Maximalisme in decoratie: 35 tips om het te gebruiken

  *Via MyDomaine

  Zie ook: Nissen en planken brengen praktisch en mooi in elke omgeving Privé: 42 eetkamers in boho-stijl voor inspiratie
 • Kamers De voor- en nadelen van een verzonken woonkamer
 • Sferen Onvergetelijke badkamers: 4 manieren om de kamer eruit te laten springen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.