24 ideeën voor kerstdecoratie met knipperende lichtjes

 24 ideeën voor kerstdecoratie met knipperende lichtjes

Brandon Miller

  Op zoek naar een eenvoudige manier om kerstverlichting te maken? Bekijk deze 24 ideeën om thuis te doen en je huis te transformeren tijdens de feestdagen.

  1. Traditionele boomdecoratie

  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Advertentie

    Voor een meer traditionele versiering bedek je de bomen met ornamenten en om het af te maken haal je de lichtjes door de takken. In dit huis kozen we voor witte en rode kleuren voor de ornamenten en gele flitsen.

    2. decoratieve open haard

    Als je thuis geen open haard hebt, kun je dit alternatief van de BLDG 25 blog maken, van Free People, met kleine kerstlichtjes.

    3. Verlichte krans

    In deze kamer werden slingers en lichtjes geïntegreerd en gecombineerd met katoen - dat sneeuw imiteert - en mini gekleurde boompjes. Wie leert hoe je dit moet doen is de website A Bubbly Life.

    4. Minigeschenken

    Origamidoosjes wikkelen zich om de lichtjes en worden een ketting van verlichte minicadeautjes. Bekijk de Wit and Whistle tutorial hier.

    5. Tabelindeling

    Om deze opstelling na te maken, bedek je de lichtjes met pingpongballetjes die met stof zijn bedekt. Op tafel schik je alles met groene takjes en een lichtgekleurd tafelkleed.

    6. Deurdecoratie

    Zie ook: 10 manieren om de ruimte onder de trap optimaal te benutten

    Groene takken, dennenappels, rode stof en kleine lichtjes werden afgewisseld om het ornament te maken dat deze deur omlijst.

    7. Verlichte spiegel

    Een eenvoudig en geraffineerd accent kan worden aangebracht met kleine kerstlichtjes rond een spiegel.

    8. Gedecoreerd raam

    Knipperende slingers in het raam vallen 's nachts op. Je kunt ze zelfs combineren met verschillende vormen, zoals de sterren op de foto.

    9. Houten boom

    Om het kersticoon op een originele manier in ere te houden, werden houten bomen groen geverfd en werden de holle ruimtes gevuld met kleine lichtjes.

    10. Kerstmis op het strand

    Voor een thema-maaltijd in een strandomgeving is het een goed idee om de knipperlichten te bedekken met zeeschelpen.

    11. Besneeuwd glas

    Apothekersglazen kregen een nieuw gezicht als besneeuwde terrariums. Binnenin mini boompjes, huisjes en personages. De lichtjes geven de finishing touch.

    12. Bloemenslinger

    Papieren en kanten vormen imiteren sneeuwvlokjes in deze slinger. De kleine lichtjes zijn door de bladeren geprikt. De tutorial komt van Reverie Made.

    13. Jute ornament

    Dit veelzijdige ornament van kleurrijke jutestof kan worden gebruikt als tafel-, raam-, schoorsteenmantel- en zelfs vloerschikking. Leer hier hoe je het maakt.

    14. Kerstdorp

    Voor het gezin: dit kerstdorp heeft silhouetten van huizen, origamibomen, sterren, imitatiesneeuw en, om het af te maken, lichtjes. De website Aux Petites Merveilles leert hoe je het maakt.

    15. Hammer met ornamenten

    Voor wie liever snelle versieringen maakt zonder al te veel spullen, is er een rieten of houten mand met ronde ornamenten - allemaal verlicht door de knipperende lampjes.

    16. Boom aan de muur

    Gebrek aan ruimte en functionaliteit worden benut in deze boom, die aan de muur is bevestigd met behulp van kleine lampjes en ornamenten.

    17. Verlicht woord

    Origineel en cool, dit woord is gemaakt van kleine kerstlichtjes en werd het hoogtepunt van deze omgeving.

    18. Regeling voor het plafond

    Om van het plafond een echte installatie te maken, hang je kerstverlichting en andere ornamenten zoals dennenappels en sterren op.

    19. versierde open haard

    Als een open guirlande bedekte dit ornament de schoorsteenmantel met groene takken, dennenappels, jute stof en knipperende lichtjes.

    20. Glazen armatuur

    Meestal worden ze gemaakt met kaarsen, maar deze hergebruikte armaturen van beschilderd glas kunnen ook worden gebruikt met kleine lampjes.

    21. Hergebruikte lamp

    Oude, ongebruikte spotjes kunnen worden omgetoverd tot lichtgevende bollen gevuld met flitsen. Maak er een krans van ornamenten en groene takken bij.

    22. Gekleurde pingpongballen

    Zie ook: Ingebouwde afzuigkap blijft (bijna) onopgemerkt in de keuken

    Gekleurde lampjes kunnen pingpongballetjes vullen voor een ander en leuk effect.

    23. Armatuur met ornamenten

    Eenvoudig te maken: een doorschijnend glas wordt gevuld met ronde ornamenten afgewisseld met kleine lichtjes, waardoor deze kerstverlichting ontstaat.

    24. Tak boom

    Als alternatief voor de traditionele kerstboom werden takken in een driehoekige vorm geplaatst en voorzien van gedroogde bloemen, twijgen en lichtjes.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.