4 ideeën om de studeerhoek op te ruimen

 4 ideeën om de studeerhoek op te ruimen

Brandon Miller

  De grote overstap naar hybride onderwijs op veel scholen en universiteiten roept de vraag op hoe het huis voor te bereiden en de dagelijkse praktijk productiever te maken.

  Hoe de studieruimte nog steeds aanwezig moet zijn, is het belangrijk om een aantal punten in overweging te nemen en aanpassingen te maken die de activiteit in een nieuwe configuratie ten goede komen. Zie 4 tips van Lider Interieur e Herman Miller om voor te bereiden:

  1. de duurzaamheid van de omgeving definiëren

  Als het tijd is om de kamer definitief in je huis in te passen, denk er dan aan om de ideale locatie bepalen - Zorg ervoor dat het genoeg privacy, rust en opslagruimte biedt.

  Zie ook: Gipsplaat zonder geheimen: 13 antwoorden over gipswanden

  Als de ruimte echter slechts af en toe wordt gebruikt, overweeg dan om een ruimte aan te passen voor een andere functie. A kaptafel in de slaapkamer wordt bijvoorbeeld een studiebank met heel weinig veranderingen.

  Comfort en organisatie zijn essentieel

  Vergeet niet om ervoor te zorgen dat goede ergonomie, verlichting en functionaliteit. Let hiervoor op de specificaties van tafelhoogte en -diepte Ideaal voor een comfortabele plek is 75 tot 80 cm hoog en 45 cm diep.

  Mijn favoriete hoekje: 15 leeshoeken van onze volgers
 • Sfeer 45 thuiskantoren in onverwachte hoeken
 • Omgeving 20 ideeën om te zonnebaden en vitamine D aan te maken
 • A stoel Als het niet mogelijk is om te investeren in meer uitgebreide verlichting, kies dan voor een goede tafellamp.

  Compact en praktisch

  Omdat de studieruimte niet elke dag wordt gebruikt, is het vaak niet mogelijk om er een kamer voor te reserveren. Bepaal daarom een hoek en gebruik complementair meubilair die niet zoveel ruimte innemen. Een uitstekende oplossing is opslagtrolleys met wielen.

  Zie ook: De beste bekledingswinkels in SP, door Patrícia Martinez

  4. overweeg het uitzicht

  Een goed uitzicht is een stimulans voor studiemomenten, vooral omdat het evenwicht brengt. Plaats de tafel dus voor een raam of, voor degenen met een balkon, de ruimte op een eigen balkon.

  32 kamers met planten en bloemen ter inspiratie
 • Omgeving 5 manieren om een klein balkon in te richten
 • Hoe meer hoe beter: 32 maximalistische kamers
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.