87 Doe-het-zelf projecten met pallets

 87 Doe-het-zelf projecten met pallets

Brandon Miller

  Wat zijn pallets?

  Pallets als je houdt van DOE-HET-ZELF Pallets zijn erg veelzijdig en populair, ze zijn gemaakt van hout en worden gebruikt bij de bouw van hout vergelijkbaar met platforms die worden gebruikt om ladingen te vervoeren in supermarkten of magazijnen.

  Zie ook: Deze kunstenaar maakt prachtige sculpturen van karton

  Omdat ze goedkoop zijn (je kunt ze zelfs gratis op de markt krijgen) zijn ze een populaire basis geworden voor doe-het-zelf decoratieprojecten. Kijk hier wat je ermee kunt maken:

  Zie ook: Hoe thuis eucalyptus kweken

  Banken

  Elk huis heeft een bank Modellen met pallets zijn goede opties voor wie een stijlvol meubelstuk nodig heeft zonder al te veel uit te geven. balkon bijvoorbeeld.

  Tuinen

  De rustieke uitstraling van het pallet past heel goed bij tuinen Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld om een verticale tuin .

  Bedden

  A bed Met een beetje tijd kun je een mooi en stijlvol bed voor thuis creëren. Vergeet alleen niet om een dichtere matras te kiezen, we willen niet dat je rug pijn gaat doen.

  Andere

  Bekijk andere projecten die je kunt maken met pallets, variërend van boekenkasten, standaards en zelfs kamerschermen.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.