Appartement van 70 m² heeft een hangmat in de woonkamer en een neutrale inrichting

 Appartement van 70 m² heeft een hangmat in de woonkamer en een neutrale inrichting

Brandon Miller

  Het kantoor Maré Studio, onder leiding van de architecte Lívia Leite, tekent deze flat van 70 m² Het project is ontworpen voor een jonge vrouw die kleine ingrepen in de ruimte wilde om het gezelliger en comfortabeler te maken voor haar en haar hond.

  "De flat in de blauwdrukken was serieus en koud en de klant wilde dat het meer op haar zou lijken, ontspannen en licht," zegt de architect.

  Omdat de eigenaar graag decoreerde met neutrale tinten zoals wit, beige, grijs, hout en gebrand cement, gebruikte het kantoor dit palet om de ruimtes gezelliger te maken.

  Zie ook: Akoestische isolatie in huizen: experts beantwoorden de belangrijkste vragen!

  Bovendien veranderden ze de banken van de keuken e was die in een zwarte steen zaten door wit, waardoor alles visueel lichter werd. "Ook integreren we de ruimtes te vergroten", legt Lívia uit.

  Op toilet Het kantoor koos voor een zandkleurige wandtextuur, waardoor de omgeving gezelliger werd.

  Op Amerikaanse keuken, woonkamer en terras, koos het kantoor ervoor om de omgevingen te integreren door de balkondeur te verwijderen, de werkbladen te veranderen en alles te integreren door middel van schrijnwerk. was met een schuifdeur verbergt ongewenste rommel.

  Muntgroene keuken en roze palet kenmerken dit appartement van 70m²
 • Huizen en flats Terras verandert in eetkamer met gourmetruimte in dit 71m² appartement
 • Huizen en appartementen Met renovatie, 70m² appartement krijgt garderobe en kamers met geïntegreerde balkons
 • Wat betreft woon- en eetkamer de professional creëerde zeer gezellige omgevingen, te beginnen met de robuuste bank en dezelfde zandkleurige textuur. De nadruk werd gelegd op de balans netto wat een verzoek was van de klant tijdens de eerste bijeenkomst.

  Op kamer e garderobe Voor het bed en de kleedkamer gaf ze de voorkeur aan wit om het licht te maken en benadrukte ze de nis in de kleedkamer met de futon om schoenen op te zetten in een houttint.

  Voor de badkamer Het voorstel was om alleen met de kasten te werken die een beetje van het wit afbraken en comfort met hout brachten, en de bestaande coatings die door de bouwer waren geleverd te laten zitten.

  "Voor de gastenkamer e thuiskantoor We stelden de kasten voor om de klant te ondersteunen die veel thuis werkt, maar toch een bed opnam voor af en toe een bezoekje. Bovendien werden alle kasten en het marmer exclusief door ons ontworpen voor het project" besluit Livia Leite.

  Zie ook: Kleuren voor de slaapkamer: is er een ideaal palet? Begrijp het!

  Bekijk meer foto's van het project in de galerij hieronder!

  29 decoratie-ideeën voor kleine slaapkamers
 • Omgeving 13 inspiraties voor mintgroene keukens
 • Huizen en appartementen Nieuwe indeling voor een appartement van 32 m² met geïntegreerde keuken en barhoek
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.