6 ideeën om de ruimte boven de toiletpot optimaal te benutten

 6 ideeën om de ruimte boven de toiletpot optimaal te benutten

Brandon Miller

  Een van de uitgangspunten bij het inrichten is dat er geen ruimte is waar niet een beetje creativiteit in past. De ruimte boven het toilet ontsnapt niet aan deze stelregel en kan worden gebruikt om de badkamer mooier te maken.

  Kunst, planken of gewoon accessoires kunnen het verschil maken bij het inrichten van de kamer. Bekijk 6 ideeën voor wat je kunt doen met de ruimte boven de vaas, van opslag tot decoratie.

  Zie ook: Hoe verwijder ik donkere vlekken van de garagevloer?

  Raad van bestuur

  Eenvoudiger kan niet: hang een ingelijst kunstwerk dat bij je badkamerdecor past boven de toiletpot.

  Planken

  Als je levende planten, keramiek en meer toevoegt, wordt de planken voor opslag kunnen ook dienen als decoratie.

  14 toiletpot plank ideeën
 • Sfeer 34 badkamers met schilderijen aan de muren die je wel wilt kopiëren
 • Environments 30 prachtige badkamers getekend door architecten
 • Stam

  Verspil geen potentiële opbergruimte. Een plek om een washandje of handdoek neer te leggen is zowel functioneel als esthetisch.

  Keramiek

  Probeer je toiletpot te versieren met prachtig keramiek Je kunt het gebruiken om kaarsen of planten in te zetten of je kunt de ruwe stukken gewoon als decoratie laten zitten.

  Lange plank

  Je plank hoeft niet boven je pot te eindigen. Voor meer opberg- en decoratieruimte kun je hem ook boven de gootsteen maken.

  Zie ook: 42 plintmodellen in verschillende materialen

  Combinatie

  Als het te moeilijk is om er maar één te kiezen, zet dan een lange plank neer met keramiek, planten en een schilderij. Het resultaat is ook verbluffend.

  *Via Appartement Therapie

  Privé: 15 kinderkamers met een huisdierenthema
 • Omgeving 22 ideeën voor het inrichten van kleine balkons
 • Minimalistische slaapkameromgevingen: schoonheid zit in de details
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.