Tafels en stoelen voor een stijlvolle eetkamer

 Tafels en stoelen voor een stijlvolle eetkamer

Brandon Miller

  De tafel kan rond, ovaal, rechthoekig of vierkant zijn en de stoel kan van hout of kunststof zijn. Kies bij het samenstellen van de eetkamer stukken die met elkaar in dialoog gaan en die een uitnodigende omgeving creëren. Houd ook rekening met enkele basisvereisten op het gebied van ergonomie, hier toegelicht door specialist Lara Merhere van CNRossi Ergonomics:

  - De ideale hoogte is een stoel waarbij de voeten op de grond rusten en de knie 90 graden gebogen is.

  Zie ook: Wat zijn de verschillen tussen vinyl en vliesbehang?

  - Geef de voorkeur aan een gestoffeerde zitting en rugleuning die de rondingen van de ruggengraat volgen.

  Zie ook: Wat is het verschil tussen direct en indirect licht?

  - Als de stoel armen heeft, moeten deze dezelfde hoogte hebben als de tafel.

  - Meet voor ieders comfort de breedte van de persoon met de grootste heupen in het gezin en koop stoelen met die maat op de zitting.

  - De minimale afstand tussen de stoelen moet ongeveer 30 cm zijn. De standaardmaat voor tafels is tussen 70 en 75 cm hoog, wat garant staat voor welzijn. Toch is het goed om eerst de stoelen te kiezen en dan de tafel om ervoor te zorgen dat ze samen comfortabel zijn.

  In een ander rapport toonden we 16 combinaties van eetruimtes die dienen als prachtige suggesties.

  Prijzen werden geraadpleegd in april 2009 en zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid van voorraad. * diameter X hoogte ** breedte X diepte X hoogte

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.