Porseleinen borden beschilderen

 Porseleinen borden beschilderen

Brandon Miller

  Je hebt nodig:

  Porseleinen bordontwerp op sulfietpapier

  Mechanisch potlood met 2B grafiet (0,7 mm)

  Zie ook: Wat dacht je van het lijmen van hout, glas, roestvrij staal en andere dingen op je muur?

  Potlood (Carpenter, van Faber-Castell. Staples, R$5,49)

  Porseleinen pen (Creative Marker 2 mm, van Compactor. Casa da Arte, R$ 17,40)

  Pas de grootte van de afdruk aan zodat het ontwerp op de plaat past. Trek met het potlood de hele omtrek over. Je kunt je hand een beetje forceren - idealiter moet het grafiet goed op het papier gemarkeerd zijn om het gemakkelijker op het porselein over te brengen.

  Draai het vel om en plaats de tekening op de gewenste plaats. Als je wilt, zet je het papier op de plaat vast met crêpetape om te voorkomen dat het verschuift. Gebruik het potlood om het hele afdrukgebied met kracht in te krassen, zonder lege plekken achter te laten.

  Zie ook: Het "Desert House" is gebouwd zonder in te grijpen in het natuurlijke landschap

  Verwijder het sulfiet - het ontwerp zou op de plaat gemarkeerd moeten zijn. Als je liever je eigen kunstwerk op de computer maakt, vergeet dan niet om het beeld te spiegelen (horizontaal omdraaien) voordat je het afdrukt, zodat het in de juiste richting staat wanneer het wordt overgebracht.

  Om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed blijft zitten, moet het reeds beschilderde porselein 90 minuten in een oven van 160°C worden gebakken," leert Beatriz Ottaiano van Doob.

  Klik hier om de illustratiesjabloon te downloaden

  Prijzen onderzocht op 20 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.