Leer hoe je een papieren ballonmobiel maakt

 Leer hoe je een papieren ballonmobiel maakt

Brandon Miller

  "Ik heb altijd van knutselen gehouden en toen ik hoorde dat mijn kleinkinderen eraan kwamen, zorgde ik ervoor dat ik meedeed met het inrichten van hun kamer. De gekleurde papieren mobiel heeft een prachtig effect, trekt de aandacht van de baby's en is heel gemakkelijk te maken," is Lídia Grinbergas (op de foto met haar twee kinderen) trots.

  Zie ook: 7 luxe kerstbomen van over de hele wereld

  Je hebt nodig:

  Zie ook: Hoe kun je een kamer transformeren met behang?

  º Kleurenset papier (verschillende kleuren naar voorkeur)

  2e rek

  º siliconenlijm

  nylon draad

  º meetlint

  Engels borduurwerk

  º schaar (recht en gebogen)

  º klem

  potlood

  1. teken op een vel papier een ballon (de grootte die je wilt), een wolk (iets kleiner) en een druppel (nog kleiner). Knip ze uit en laat ze apart - ze dienen als mal.

  Begin met de ballon - gebruik het sjabloon om de omtrek over te trekken op een van de gekleurde papieren en knip deze vervolgens uit.

  Herhaal stap 2 op papier van andere kleuren - we gaan vier ballonnen in verschillende tinten gebruiken. Vouw ze vervolgens allemaal dubbel en zorg ervoor dat je de vouw versterkt.

  Breng de vier ballonnen samen, leg ze op één lijn langs de vouw en houd ze aan de andere kant vast. Gebruik de pincet om ze stevig bij elkaar te houden en breng siliconenlijm aan over de hele lengte van de vouw.

  5. Gebruik nog steeds de pincet om de ballonnen op hun plaats te houden en plaats het nylon touwtje over de lijm. Houd het indien mogelijk strak terwijl het droogt. Vraag om hulp in dit stadium indien nodig.

  Nadat de lijm is opgedroogd (volg de instructies van de fabrikant), open je voorzichtig de flappen van elke ballon tot het geheel eruitziet zoals op de foto.

  Gebruik het sjabloon van de druppel om twee stukken van dezelfde kleur over te trekken en uit te knippen. breng lijm aan op het ene en lijm het op het andere, met de nylondraad ertussen. doe hetzelfde met de wolk.

  8. druppel lijm op de borduurring, speld de punt van het Engelse borduurmotief vast en laat het lint rond de borduurring gaan; herhaal dit totdat u het hele stuk hebt bedekt. Een andere optie is om alleen de buitenkant van de borduurring te bedekken.

  Om de mobiel op te hangen, plaats je vier stukken touw op gelijke afstand van elkaar op het frame en knoop je ze vast aan het grotere touw dat aan het plafond wordt bevestigd.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.