Tips om de Hygge-stijl in je huis te integreren

 Tips om de Hygge-stijl in je huis te integreren

Brandon Miller

  Hygge is de beroemde Deens concept gericht op comfort en gezelligheid Met een paar eenvoudige ingrepen kunnen huiseigenaren de stijl en sfeer in hun huis recreëren. Als je een ontspannende omgeving wilt creëren die bekende Deense principes implementeert, hebben wij de beste gids. Na het doornemen van onze handige tips, zul je begrijpen hoe je hygge in je huis kunt omarmen!

  Hoe je de Hygge-stijl thuis kunt toepassen

  Zen hoek

  Een comfortabel hoekje is de beste plek om te genieten van een kopje koffie en is een essentieel kenmerk in veel Deense huizen. Voeg een gezellige stoel of fauteuil en bedek met donzige dekens Dit hoekje zal zeker de ideale plek zijn om te ontspannen na een lange dag. Bekijk hier zen-hoekinspiraties!

  Boeken

  Denen lezen graag een goed boek als het weer hen verhindert om buiten te genieten. Aarzel niet om toon je favoriete boeken Een goed versierd dienblad met hygge-geïnspireerde boeken wordt de perfecte decoratie voor je huis. salontafel.

  Zie ook

  • Comfy: ontmoet de stijl gebaseerd op comfort en welzijn
  • Maak kennis met Japandi, een stijl die Japans en Scandinavisch design verenigt
  • Natuurlijke inrichting: een mooie en vrije trend!

  Kaarsen en natuurlijk licht

  Maak je hyggeruimte intiemer door een paar lampen aan te steken kaarsen De subtiele gloed verandert je huis in een ontspannend en romantisch toevluchtsoord. Vergeet ook niet dat hygge gaat over het beste maken van natuurlijk licht Gebruik lichte kleuren, open de gordijnen en decoreer met spiegels om het zonlicht je huis te laten omarmen.

  Als het gaat om kunstlicht, vergeet dan niet de gerichte verlichting na met behulp van minimalistische armaturen.

  Natuurlijke elementen

  Je hoeft je huis niet ingrijpend te verbouwen om het hyggegevoel in je huis te krijgen. verse planten die de stemming zal verhogen met zijn weelderige vegetatie. Versier met houten elementen voor een natuurlijk gevoel en een rustige sfeer.

  Zie ook: Hoe je tweedehands decor koopt als een pro

  Neutrale tinten

  Spelen met warme neutrale tinten is een essentieel onderdeel van de hygge-esthetiek. Iedereen kan het gezellige kleurenschema namaken dat bestaat uit zachte lagen, wat een harmonieuze mix creëert. Speel met neutrale tinten, zoals crème, beige en grijs voor subtiele visuele interesse.

  Zachte texturen

  Zorg ervoor dat je wat dekens klaar voor die momenten dat je lekker wilt wegkruipen en genieten van je favoriete boek. Als bonus krijg je een decoratieve trap Dit is niet alleen ruimtebesparend, maar straalt ook warmte en gezelligheid uit.

  *Via Decoist

  Zie ook: Hoe Calatheas planten en verzorgen Wat is de stijl van Memphis, de inspiratie voor de inrichting van BBB22?
 • Versieren 22 trends om te proberen in 2022
 • Decoratie 31 omgevingen met geometrische muren om inspiratie op te doen en te maken
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.