Cachepot: Decoratiesjablonen: Cachepot: 35 modellen en vazen om met charme je huis te versieren

 Cachepot: Decoratiesjablonen: Cachepot: 35 modellen en vazen om met charme je huis te versieren

Brandon Miller

  Wat is een cachepot?

  Cachepot is een woord van Franse oorsprong dat "bloempot" betekent en ook wel "cachepot" wordt genoemd, in decoratie wordt de cachepot vaak gebruikt als een container om een vaas in te zetten Ja, een vaas voor een vaas.

  Wat is het verschil tussen een vaas en een cachepot?

  Potten zijn gemaakt om in te planten, dus ze hebben gaten voor drainage en zijn meestal gemaakt van plastic, keramiek en beton. De cachepot kan niet worden gebruikt voor direct planten Het is een decoratief object en kan daarom van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals glas, porselein en stoffen.

  Hoe gebruik je de cachepot als decoratie

  Het voordeel van de cachepot Als je een industriële inrichting hebt, kun je een cachepot van cement of hout gebruiken; een cachepot voor planten kan een goede keuze zijn voor wie een huis vol groen heeft; en zelfs voor wie een kleinere ruimte heeft, met een kleine flat, is het mogelijk om de decoratie van een mini-cachepot in te passen.cachepot.

  Zie ook: Tips voor knutselen om angst te verlichten en te versieren
  [LEES VERDER
  • DIY: 5 verschillende manieren om je cachepot te maken
  • Verander verfblikken in bloempotten

  Cachepot-modellen

  Verkrijgbaar in verschillende materialen, dit is een van de voordelen van de cachepot. Je kunt ze thuis maken, met materialen zoals PET, kartonnen dozen en zelfs kleerhangers! Zie hieronder enkele modellen:

  Houten voorraadpot

  Keramische voorraadpot

  Stro-cachepot

  Mand van haakwerk of stof

  Glazen Cachepot

  Cachepot met standaard

  Grote voorraadpot

  Wat moet er in een cachepot?

  Ontworpen om de pot van de plant te "verbergen", kun je elke potplant in een cachepot doen, je kunt een cachepot hebben voor orchideeën, die kleinere potten hebben, of voor planten die veel groeien, een Sint-Joriszwaard bijvoorbeeld. Dit komt omdat, naast de diversiteit aan materialen bij het maken van de cachepots, ze ook in verschillende maten gemaakt kunnen worden.

  Zie ook: 10 planten die positieve energie in huis brengen

  Bekijk meer cachepotmodellen voor inspiratie!

  De 10 meest ongelooflijke bomen ter wereld!
 • Tuinen en groenten Hoe plant je kamille?
 • Tuinen en groentetuinen De 5 "it"-planten voor 2021
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.