Column: Casa.com.br's nieuwe thuis!

 Column: Casa.com.br's nieuwe thuis!

Brandon Miller

  O Casa.com.br Sinds 23 februari ontdekken bezoekers van het portaal twee nieuwe functies: een nieuw ontworpen homepage en de Mijn huis e Architectuur en bouw Het nieuwe onderkomen van de Casa.com.br is de vrucht van de zorg die we eraan hebben besteed en we zijn verheugd om deze nieuwe fase met jullie, onze lezers, te delen!

  Veel meer dan alleen een mooie esthetiek (hoewel we erg blij zijn met het ontwerp), vertegenwoordigen deze veranderingen een reis van werk, merkontwikkeling en teambetrokkenheid. Het is dit verhaal dat ik wil delen.

  Iets meer dan een jaar geleden, toen ik in februari 2021 begon als redacteur, wist ik dat ik een uitdaging in handen had. Ja, alle begin is meestal moeilijk (99% van de mijne waren dat in ieder geval), maar dit was een grote.

  Zie ook: 6 ideeën om de ruimte boven de toiletpot optimaal te benutten

  Naast het feit dat het de eerste keer was dat ik een redacteurrol op me nam (en al snel op een site met zoveel geschiedenis en zoveel ongelooflijke journalisten in zijn geschiedenis) was er alleen ik en onze trouwe en geweldige verslaggeefster Kym Souza om de site en alle sociale netwerken te beheren.

  Persoonlijk was het ook niet bepaald de beste tijd in mijn leven. Mijn familie en ik waren herstellende van Covid-19, dat op dat moment op zijn hoogtepunt was wat betreft sterfgevallen en er waren nog steeds geen vaccins beschikbaar. (Mis uw vaccinaties niet!)

  Zie ook: Bedevaart: ontmoet de 12 favoriete plaatsen voor religieuze reizen

  Vanaf het begin wisten we dat er veel werk op ons lag te wachten: we hadden een enorm merk in handen en slechts vier handen om ervoor te zorgen. In de eerste paar maanden was er nauwelijks tijd om adem te halen. Zonder Kym aan mijn zijde weet ik niet hoe ik het voor elkaar zou hebben gekregen.

  Het team werd geboren in maart. Yara Guerra nam met al haar bekwaamheid en toewijding onze sociale netwerken en ook de positie van verslaggever over. De volgende maand voegden de ongelooflijke Luiza César en Ana Claudia Celis zich bij ons om de krachten te bundelen in de artikelen en digitale media. Deze kleine familie van ons gaat door tot vandaag en de Casa.com.br is alleen de site die het is dankzij haar.

  Met het team op zijn plaats was het tijd om te stoppen en na te denken. Ja, na te denken. Wat vraag je je af? Nou, Casa is altijd een platform geweest voor decoratie en het universum dat met wonen te maken heeft, maar dat is niet erg specifiek. We moesten beslissen wat we wilden dat Casa zou zijn. Wat voor soort website zouden we bouwen? Wat voor soort inhoud zouden we publiceren? Hoe zouden we ons verhouden tot ons publiek?geliefd?

  Dit zijn geen vragen die in één vergadering of in één week beantwoord kunnen worden. Het hele jaar door hadden we het voortdurend over welke verhalen we moesten publiceren, over hoe het de coolste manier van schrijven was.

  We besloten dat we een entertainment, licht en plezier. Een site die mensen in hun vrije tijd willen bezoeken om te ontspannen. En ook een site die iedereen aanspreekt Van degenen die gepassioneerd zijn over decoreren en alle stijlen uit hun hoofd kennen tot degenen die nog nooit een stoel hebben willen kopen of een bladerdek hebben willen verzorgen.

  Ons voorstel om een portaal vol energie, humor en pretentieloosheid te zijn is niet de meest traditionele manier die je zou verwachten van een platform dat praat over tapijten, tuinieren en badkamerindelingen, maar voor ons ging het gewoon vanzelf. De realiteit is dat we graag schrijven over borden, grappige trends, series en ander nieuws. We willen dat ons publiek net zoveel plezier beleeft aan het lezen als wijzelf.we hebben plezier in schrijven.

  Nog steeds binnen dit idee van een cool merk zijn ( sorry voor de ineenkrimping van de uitdrukking ) investeerden we veel in sociale netwerken en bedachten we allerlei interactieve inhoud, video's en spelletjes. Onze superreporter Luiza reactiveerde en begon ons account te verplaatsen op Tik Tok terwijl onze social media Ana begon te zorgen voor en interactie met iedereen daar in onze Twitter !

  Het was met al deze afgelegde paden dat we aankwamen bij de fase van het heroverwegen van de lay-out en het ontwerp van de Casa.com.br die je nu ziet.

  Het kleurenpalet is geïnspireerd op fruit en andere citroentinten, die de lichtheid en frisheid van de inhoud vertegenwoordigen. Het is een "zomerse" esthetiek, erg vrolijk. Onze homepage bevat nu meer informatie en is dynamischer, waardoor we onze inhoud nog beter kunnen verkennen. En dan hebben we het natuurlijk niet over de merken Architectuur en bouw e Mijn huis die sinds 2018 gedeactiveerd waren (alleen de sociale netwerken werkten), maar nu hun eigen ruimtes hebben binnen Casa.com.br met gloednieuwe content!

  Als redacteur kan ik alleen maar mijn dankbaarheid uitspreken voor de kans om deze nieuwe fase te leiden en mijn grote dank uitspreken aan de mensen die zich elke dag inzetten om dit alles te realiseren (onze 31 wekelijkse artikelen en al onze sociale netwerken!). Bedankt Kym, Yara, Luiza en Ana voor jullie ongekende toewijding en bekwaamheid, en ook bedankt aan onze hoofdredacteur, Cristina Bava, die altijd voor ons klaarstaat.kant, die al onze keuzes leidt en stuurt.

  Als laatste en belangrijkste wil ik jullie bedanken, Casa.com.br lezer Zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn! Ik wens jullie veel plezier met deze nieuwe cyclus!

  Samsung lanceert minimalistische soundbar modellen
 • Nieuws Expo Revestir viert 20 jaar met een fysieke en digitale editie
 • Nieuws Landhi: het architectuurplatform dat inspiratie waarmaakt
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.