Het Vissenhuis

 Het Vissenhuis

Brandon Miller

  De kleuren van de zee, aquagroen, blauwgroen, verschillende tinten blauw en zelfs violet zullen voorwerpen, meubels of muren van het huis van de Vissen kleuren. Het licht zal altijd gefilterd zijn - Neptunus, de heerser van het sterrenbeeld, wil de transparante helderheid van de zee. Licht hout, lichte decoratieve elementen en zachte tapijten (Vissen wordt geassocieerd met de voeten van het menselijk lichaam) zullen dit vloeiende en delicate huis versieren. De VissenHoudt van ronde vormen, gordijnen van lichte stoffen, sjaals van zijden draden over de bank gegooid. Verfijnde wierook en etherische oliën parfumeren dit huis en creëren een romantische sfeer - Vissen zijn meestal grote minnaars. Je huis zal diners bij kaarslicht hebben met lustopwekkende recepten, een verfijning die de inboorlingen van dit sterrenbeeld erg op prijs stellen. Dromerig, hij is in staat om te bestedenEen wijntje - ja, hij drinkt het graag - vergezelt deze momenten van ontspanning.

  Zie ook: 4 planten die (bijna) totale duisternis overleven

  Maar harmonie en symmetrie heersen niet altijd in dit huis. Vissen zijn erg ongeorganiseerd en zetten, net als de oceaan, zelden dingen op dezelfde plek, dus als je met een van hen samenwoont, wees dan bereid om een zekere mate van rommel te accepteren. Een authentieke Vissen weet hoe ze hun partner moeten belonen voor dit kleine gebrek.

  Degenen met de ascendant Vissen zullen niet afzien van een aquarium vol planten en zachtjes wuivende vissen - een traktatie voor Mercurius, de heerser van Tweelingen, die het vierde huis van deze Vissen bezet. Tweelingen beïnvloedt ook veelkleurige manifestaties, in strepen en plaids, maar afgezwakt in pasteltinten. Muranos, die kleuren mengen en aan water doen denken, verschijnen in subtiele tinten. Prisma's vankristallen op het raam verspreiden de kleuren van de regenboog in het huis en geven de illusie van een wateromgeving.

  Brandende kaarsen, goede muziek, wierook die de lucht ruikt: zo leeft een Vissenman.

  Zie ook: Hoe maak je je huis gezelliger in de kou?

  Metalen: tin en platina

  Kleuren: lila, blauwgroen, wit en pasteltinten

  Bomen: wilg en vijgenboom

  Parfums: hyacint, violet en mauve

  Steen: amethist

  Degenen met de Maan in Vissen verzamelen: kaarsen, cd's en wijnen.

  Waar dit sterrenbeeld van houdt: Tuinen; sluiers; kaarsen en wierookstokjes; kaarsenwarmers; kristallen; muziekinstrumenten; aquarellen; schildersezels voor doeken; thuisbioscoop; bar met lekkere drankjes; stereo's en cd's; camera's; bed; feeën, kabouters en elfen.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.