Huis met glazen gevel en geïntegreerde buitenruimte

 Huis met glazen gevel en geïntegreerde buitenruimte

Brandon Miller

  Deze huis kan een eenvoudige stedelijke loft Het huis staat aan de rand van Sydney, Australië, maar toen de eigenaar, een gepensioneerde professor Engelse literatuur, besloot om er zijn schuilplaats van te maken, vroeg hij de architecten van Sibling Architecture om het huis te laten opvallen in de buurt. gevel De achterkant van het pand was, in plaats van de traditionele rode bakstenen, volledig bekleed met glasblokken De doorschijnende blokken creëren niet alleen een interessante uitstraling in het pand, maar zorgen er ook voor dat er natuurlijk licht de kamers binnenkomt.

  Het huis, dat de naam Glass Book House kreeg, is ontworpen als een ontspannende plek waar de bewoner de tijd kan vergeten met het lezen van zijn favoriete boeken. Om dit te bereiken lijkt het buitengebied het huis binnen te komen wanneer de deuren open staan en de natuurlijk licht overdag maakt de sfeer nog gezelliger.

  In het huis, de licht hout ontwerpt de ruimtes en creëert een Scandinavische look in de decoratie Het materiaal geeft ook vorm aan het belangrijkste element van het project: de boekenkast Op de bovenverdieping is het schrijnwerk van de boekenkast getransformeerd tot een bank, naast een raam in de gevel, waar het mogelijk is om te lezen of gewoon te genieten van de omgeving.

  Zie ook: De 11 beste websites om als een expert online meubels te kopen

  Op de begane grond zijn de badkamer en de keuken De kleur blauw, in een intense versie die afsteekt tegen het lichte hout, kleurt de metalen structuur van de gevel en loopt door tot in het huis, waar het het schrijnwerk van de keuken, de coatings van de badkamer en de vloer van de bovenverdieping kleurt.

  De architecten hebben zorgvuldig enkele originele elementen van het huis Bovendien is de voorgevel behouden gebleven, waardoor er een visuele eenheid in de buurt ontstaat.

  Wil je meer foto's van dit huis zien? Wandel dan door de galerij hieronder!

  Zie ook: 19 inspiratie voor gerecyclede tinnen vazen Stedelijk huis op een smal perceel zit vol goede ideeën
 • Architectuur Ruim strandhuis met veel daglicht en een ontspannen sfeer
 • Architectuur Kleurrijk huis met een speelse trap
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.