Je wilt de gezelligste poef ter wereld in je woonkamer

 Je wilt de gezelligste poef ter wereld in je woonkamer

Brandon Miller

  Heb je gehoord van Liefdesac Sac Als het antwoord 'nee' is, dan kun je maar beter goed op deze tekst letten: het is dit is de naam van een van de meest comfortabele kussens ter wereld .

  Zie ook: Luchtplanten: hoe je soorten kweekt zonder grond!

  In feite is de Lovesac niets meer dan een grote poef, die verkrijgbaar is in twee maten: een kinderpoef en een tweede die The Big One heet - het is 2 x 1 vierkante meter Durafoam schuim, dat het lichaamsgewicht absorbeert zonder het samen te drukken (in tegenstelling tot zand- of kralenpoeven), wat betekent dat het zeer comfortabel is.

  Naast deze technologie heeft Lovesac wordt geleverd met een knuffelhoes Daarnaast hebben we een assortiment stoffen die lijken op chinchillabont (er zijn zes verschillende modellen) of fluweel (er zijn drie versies) om je poef te bekleden en je te helpen bij de zware taak om urenlang in gezelligheid gewikkeld door te brengen.

  A The Big One biedt comfortabel plaats aan drie volwassenen en is een ongelofelijke optie voor winterse dagen: want hij omhult degenen die er zitten en heeft hoezen die je warm houden, is de perfecte plek om een regenachtige middag door te brengen met lezen of een kopje thee te drinken .

  Een Lovesac met een 'phur' (de naam van de huidachtige stof) hoes is te koop op de officiële website van het merk voor $1550 - maar het is de moeite waard om in de gaten te houden of er acties zijn die de hoes betaalbaarder en uitnodigender maken (hint: het is een prachtig kerstcadeau!).

  Lees meer over hoe Lovesac werkt:

  Zie ook: Welke planten zijn geschikt voor een achtertuin met een hond? 6 poefs die een wildcard zijn in het decor
 • Meubels en accessoires CASA COR GO presenteert 3 ideeën met verschillende toepassingen voor poefs
 • Meubels en accessoires In de zachtheid van breiwerk: poefs, krukjes, manden en kussens
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.