Kan ik laminaat rechtstreeks op beton plaatsen?

 Kan ik laminaat rechtstreeks op beton plaatsen?

Brandon Miller

    Het bouwbedrijf heeft mijn appartement opgeleverd met een nulvloer. Moet ik een ondervloer maken of kan ik de laminaatvloer direct op het beton leggen? Francine Stammen, São Paulo

    De plaat die een egalisatieproces ondergaat, wordt nulniveau (of nulniveau) genoemd: "Als het goed wordt uitgevoerd, is er geen dekvloer nodig voor de afwerking", legt ingenieur Carlos Tadeu Colonese van Porte Construtora uit. Om de kwaliteit van het werk te beoordelen, geeft hij een test aan: "Gooi een emmer water op de vloer. Als de vloeistof zich gelijkmatig verspreidt, is het oppervlak goed geëgaliseerd;Maar let op: hoewel het praktisch is, kan het aanbrengen van de vloer op de vloerplaat leiden tot problemen met de buren - de dikte van de structuur tussen de verdiepingen is immers een van de elementen die helpen om het geluidsniveau dat van de ene flat naar de flat eronder gaat, te verminderen. Om het probleem op te lossen, is het het beste om de vloerplaat dikker te maken. Andere oplossingen zijn het maken vande ondervloer, leg een deken onder de coating of installeer een zwevende vloer", zegt ingenieur Davi Akkerman, een expert in akoestiek.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.