Kan ik natuurlijke bloemen gebruiken in de badkamer?

 Kan ik natuurlijke bloemen gebruiken in de badkamer?

Brandon Miller

  Planten in de badkamer stijgen. Stedelijke jungle Maar wat als je een vleugje kleur wilt toevoegen en een bloem in de badkamer wilt, kan dat?

  Zie ook: Modernere materialen vervangen baksteen en mortel in de bouw

  Ja, maar we moeten niet vergeten dat weinig ventilatie en weinig natuurlijk licht, wat gebruikelijk is in dit soort omgevingen, de duurzaamheid van het product verminderen. bloemen .

  "Om ze langer te laten overleven, snijd je de uiteinden van de stelen schuin af, was je de vaas om de twee dagen en voeg je een druppel chloor en een snufje suiker toe aan het water. Het chloor is bacteriedodend en de suiker is een voedingsstof", leert bloemist Carol Ikeda, van Ateliê Pitanga in São Paulo.

  Zie ook: 15 ideale planten om te decoreren en goede energie naar kantoor te brengen

  Het is ook noodzakelijk om soorten te kiezen die zich goed aan vocht aanpassen, zoals orchideeën , lelies e anthuriums Vol met parfum, eucalyptus en engelwortel zijn ook goede keuzes," wijst de bloemist Marina Gurgel.

  Een alternatief is om in te zetten op andere en duurzamere regelingen, met behulp van bamboe of gedroogde bladeren - In het laatste geval moet direct contact met water echter worden vermeden.

  20 kleine planten perfect voor kleine huizen
 • Tuinen en groenten Leer hoe je je planten schoonmaakt met koffie
 • Tuinen en groenten Nieuwjaarskleuren en -planten: bereid je huis en tuin voor met goede energie
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.