Leer hoe je een vast glaspaneel installeert

 Leer hoe je een vast glaspaneel installeert

Brandon Miller

  We hebben verschillende openingen in de tuin gepland, zodat de bewoners de tuin vanaf verschillende punten kunnen bewonderen", legt architect Sarkis Semerdjian uit, partner van Domingos Pascali in het Pascali/Semerdjian Arquitetura kantoor in São Paulo, die het project heeft ontworpen. Om de gelamineerde glaspanelen te bevestigen(1 + 1 cm dik en 2,50 x 3 m) in de inkomhal, metalen profielen werden ingebed in de muur, het plafond en de houten plaat die de deuropening omringt.plaatsing.

  Zie ook: Integreer feng shui in de hal en verwelkom de goede vibes

  Fijne afwerking: In plaats van een stuk metselwerk op te trekken om de toegangsdeur en de glaspanelen te ondersteunen, markeert een houten plaat met ijzerhouten laminaat het ontmoetingspunt tussen de materialen. Zo heeft de omgeving slechts twee soorten textuur, wat een elegant resultaat garandeert.

  Rail op de voering Hetzelfde U-vormige metalen profiel dat aan de zijkanten werd gebruikt, wordt ook aan het plafond gebruikt om alles op zijn plaats te houden.

  Vaste structuur: Het metalen profiel steekt 4,5 cm in de muur, een maatregel die de veiligheid van de vergrendeling verhoogt.

  Zie ook: De scheuren in de gaten houden

  Eenvoudige pasvorm: Om het paneel te bevestigen, is het profiel dat in de vloer wordt gebruikt L-vormig, met een opening naar het bloembed toe. Degenen die het van binnenuit zien, denken dat het paneel (Casa dos Vidros) helemaal vrij is.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.