Meer informatie over het nieuwste werk van Oscar Niemeyer

 Meer informatie over het nieuwste werk van Oscar Niemeyer

Brandon Miller

  In april zal de wijngaard Chatêau La Coste Aix-en-Provence, Frankrijk, heeft een paviljoen ingehuldigd dat is ontworpen door de meester Oscar Niemeyer De uitnodiging om het gebouw te ontwerpen kwam in 2010, toen de architect 103 jaar oud was.

  De gebogen structuur heeft een glazen galerie van 380 m² en een cilindrisch auditorium van 140 m², dat plaats biedt aan 80 personen. Binnen is de enige ondoorzichtige muur van de galerie een rode keramische muurschildering, geïnspireerd op een tekening van Niemeyer.

  Oscar Niemeyer laat postuum project afmaken in Duitsland
 • Architectuur Foto-essay onthult geheimen van Oscar Niemeyer's 'spookhuis
 • Oscar Niemeyer Architecture: renovatie van het Theehuis, bijna 20 jaar gesloten
 • Gebogen lijnen, transparantie en een spiegel van water, kenmerken die kenmerkend zijn voor het werk van Niemeyer, zijn aanwezig in het project dat werd ingeplant in de plantage, met toegang via een pad tussen de wijnranken.

  Zie ook: 10 dingen die je op je bureau moet hebben

  Over de Chatêau La Coste

  -

  De wijngaard, gelegen op een oppervlakte van ongeveer 120 hectare, herbergt meer dan 40 kunst- en architectuurwerken. Sinds de opening in 2011 worden elk jaar architecten en kunstenaars uitgenodigd om de site te bezoeken en een exclusief werk te creëren voor Chatêau La Coste.

  Zie ook: 4 ideeën om de studeerhoek op te ruimen

  Er zijn permanente werken gemaakt door architecten als Frank Gehry, Jean Nouvel, Tadao Ando en Richard Rogers.

  *Via ArchDaily

  Reeks planken vormt lichtgevende gevel in Chinees dorp
 • Architectuur en bouw De techniek van aangestampte aarde komt terug in dit huis in Cunha
 • Architectuur en Bouw Huis in SP heeft sociale ruimte op de bovenverdieping om van de zonsondergang te genieten
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.