Reis over de zeeën op een gigantische viool!

 Reis over de zeeën op een gigantische viool!

Brandon Miller

  A grote drijvende viool gemaakt door de beeldhouwer Livio de March Het project heet "Noah's Viool" en is de nieuwste creatie van de Venetiaanse beeldhouwer die bekend staat om zijn drijvende houten kunstwerken, waaronder een papieren hoed, een schoen met hoge hakken en een Ferrari F50.

  Noah's viool maakte vorige week zijn eerste reis in Venetië met een optreden van celliste Tiziana Gasparotto.

  Zie ook

  Zie ook: Leer meer over de gebruiken en symbolen van Rosj Hasjana, het Joodse Nieuwjaar
  • Is het nep of is het niet dat de kanalen van Venetië weer zwanen en dolfijnen hebben?
  • Reusachtig borduurwerk kan worden gebruikt in virtual reality-ervaringen

  De Marchi bedacht "Noah's viool" voor het eerst tijdens de pandemie van het coronavirus in Italië vorig jaar. Het gigantische kunstwerk hoopt een boodschap van de wedergeboorte van Venetië over de wereld te verspreiden.

  De viool is ontworpen in vier delen voor eenvoudige montage en transport en is ook bedoeld om letterlijk de wereld rond te reizen. "Zoals Noach de dieren aan boord van de ark bracht om ze te redden, laten we op deze viool kunst verspreiden door middel van muziek," zegt de beeldhouwer.

  Zie ook: Geen make-over: 4 eenvoudige veranderingen die de badkamer een nieuwe look geven

  Het oversized instrument is ongeveer 12 meter lang en 4 meter breed. De Marchi gebruikte zes verschillende kwaliteiten hout en creëerde opmerkelijke details zoals de krul aan de bovenkant en de kinsteun aan de onderkant.

  De viool van Noah wordt officieel gelanceerd op zaterdagochtend 18 september 2021. Tijdens de lanceringsceremonie zullen ook jonge musici werken van Vivaldi uitvoeren.

  Het project werd uitgevoerd door De Marchi samen met het team van Consorzio Venezia Sviluppo op het eiland Giudecca in Venetië.

  *Via Ontwerpboom

  Zoom in: weet je wat deze objecten zijn?
 • Arte São Paulo krijgt er een cultureel punt bij, het Artium Instituut
 • Art Square in Londen krijgt een super kleurrijk paviljoen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.