32 kamers met planten en bloemen ter inspiratie

 32 kamers met planten en bloemen ter inspiratie

Brandon Miller

  Als je net als wij van planten houdt, dan zul je deze inspiraties van kamers versierd met bloemen en gebladerte! Er zijn veel manieren om groen in de kamer te verwerken. Liefhebbers van tuinieren kunnen wat zaailingen in potten planten (zie een lijst met geschikte soorten hier ), maak een plantenplank of zelfs, als je je creatief voelt, klimplanten in het bladerdak of een vetplanten slinger !

  Maar botanische decoratie gaat verder dan "echte" planten. Beddengoed, foto's, behang en prints zijn geweldige manieren om de lente in het interieur te brengen. Blijvende bloemen zijn bijvoorbeeld charmant als ze op hoofdborden of zelfs aan de muur. arrangementen met gedroogde bladeren en takjes zijn ook super on trend!

  Bekijk ideeën in de galerij hieronder!

  Zie ook: De "taipa de pilão" techniek wordt opnieuw toegepast in dit huis in Cunha

  *Via DigsDigs

  Zie ook: Hoe voorkom je witte vlekken op gekleurde muren? 5 manieren om een klein balkon in te richten
 • Hoe meer hoe beter: 32 maximalistische kamers
 • Environments 40 woonprojecten om je te inspireren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.