7 waardevolle tips voor het maken van de perfecte studiebank

 7 waardevolle tips voor het maken van de perfecte studiebank

Brandon Miller

  Het komt steeds vaker voor dat de architectuur van kamers multifunctioneel Dit fenomeen wordt nog sterker wanneer bewoners de ruimte in hun huis of kleine flat willen optimaliseren. In plaats van een ruimte te hebben die helemaal gewijd is aan thuiskantoor Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in het slaapgedeelte een plek in te richten waar je kunt studeren.

  Hier komen werkbladen om de hoek kijken! Ze kunnen in de muur worden gemonteerd zonder de muur te verstoren. doorvoerstroom Het zijn geweldige opties voor wie wil studeren zonder de comfort Als je geïnteresseerd bent en er nu een wilt monteren, kijk dan hieronder 7 tips van het Lá Na Teka kantoor voor de planning van de installatie:

  Verlichting

  De verlichting moet goed verdeeld over het hele werkblad en geef de voorkeur aan een neutraal gekleurde lamp - een geweldige optie is de T5-lamp.

  Geschikte hoogte

  Zie ook: De Simpsons voorspelden Pantone's kleuren van het jaar voor het laatste decennium!

  Het is heel belangrijk om je bewust te zijn van hoogte e leeftijdsgroep van het kind, zodat de hoogte van de bank en de stoel overeenkomen.

  Comfortabele stoel

  Als we het hebben over comfort we hebben het niet over ontspanning, maar over ergonomie De stoel moet de juiste hoogte hebben voor het werkblad en ook de ruggengraat ondersteunen.

  Zie ook: 3 vloertrends voor thuis met inspiratie

  Laden

  Als je er ruimte voor hebt, gebruik ze dan! Ze zijn geweldig voor het benodigde materiaal te plaatsen en laat het werkblad vrij van die kleine troep!

  Activiteitenpaneel

  Het paneel - dat kan worden gemaakt van hout, metaal of kurk - is geweldig voor oudere kinderen en tieners. Ze kunnen organiseren Ze kunnen hun week plannen en zo leren hun tijd te beheren, maar ze hebben ook een ruimte gewijd aan foto's en herinneringen!

  Organisatie

  We mogen potloden, pennen en ander afval niet vergeten, toch? Niches e potten Daarom zijn ze welkom om dit materiaal altijd bij de hand te hebben en een schoon en georganiseerd werkblad te hebben.

  Elektrische punten met gemakkelijke toegang

  We mogen niet vergeten dat deze generatie super technologisch en die deel uitmaken van hun dagelijks leven mobiele telefoons, tablets, notebooks ... Met "zeilringen", linialen en zelfs stopcontacten in de schrijnwerkerij heb je extra comfort en blijven er geen draden blootliggen!

  Hoe organiseer je documenten: maak een einde aan de stapel op je bureau
 • Omgevingen 6 snoepkleuren producten om de studiehoek te versieren
 • Omgeving 10 tips voor een inspirerender thuiskantoor
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.