8 ideeën voor decoreren met oude ramen

 8 ideeën voor decoreren met oude ramen

Brandon Miller

  Herstelde ramen, met of zonder het originele glas, voegen een speciaal tintje toe aan de inrichting van verschillende kamers van het huis en zien er ook geweldig uit in open ruimtes, zoals tuinen. Ze kunnen in hun oorspronkelijke staat worden tentoongesteld of gerestaureerd. Hoe dan ook, ze bieden talloze mogelijkheden voor decoratie - hier zijn 8 manieren om ze te gebruiken. Ga op zoek naar oude maar bruikbare ramen in huisvan vrienden, in afvalcontainers, op schroothopen en pas de decoratie-ideeën aan die het beste bij jou en je huis passen.

  1. de tuin inrichten

  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Advertentie

    Dit oude raam ziet er prachtig uit in de buitenomgeving. Het versterkt de reflectie van de zon en benadrukt het landschap op de achtergrond.

    2. plank

    In dit huis werd het gebruikt als boekenkast, een steun voor boeken, vazen en andere decoratieve voorwerpen.

    3. spiegel

    Zie ook: De kracht van contemplatie in de natuur

    Hier werden de vensterruiten vervangen door spiegels en gaven ze meer charme aan de kamer. Het is belangrijk om de kozijnen goed te schuren om splinters en vuil te verwijderen.

    4. verticale tuin

    In navolging van het idee om het nut van het raam te heroverwegen, zijn er veel manieren om het te gebruiken in een buitenomgeving. Zonder het glas kunnen ze dienen als steun voor klimplanten (net als pergola's). Venetiaanse ramen kunnen een verticale bloementuin of een verticale moestuin huisvesten.

    5. decoratief object

    Na het schuren en schoonmaken van het herstelde raam kun je ervoor kiezen om het te schilderen, om het een nieuwe look te geven, of om het te laten met bloot hout, met een verwoeste look. In dit huis is het gewoon een decoratief object dat tegen de muur leunt boven het dressoir.

    6. botanische afbeelding

    Ook hier, met de schijnbare structuur, bevatte elke rechthoek een droog blad, geplaatst op een witte achtergrond.

    7. gestempeld bord

    Het bovenstaande idee kan ook in de praktijk worden gebracht met familiefoto's of bedrukte stoffen, zoals het geval is bij dit raam aan het hoofdeinde van het bed. Stel je het raam voor als een whiteboard, klaar om elk idee te ontvangen dat je verbeelding kan bedenken.

    8. muurschildering

    Zie ook: 20 onvergetelijke kleine douches

    Een ander raam in Venetiaanse stijl diende als muurschildering voor herinneringen en belangrijke papieren. De achtergrond kan worden gemaakt met kurk en is superfunctioneel - maar ook decoratief.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.