Deze orchidee lijkt op een duif!

 Deze orchidee lijkt op een duif!

Brandon Miller

  Orchideeën staan bekend om de verschillende vorm van hun bloemblaadjes, volgens de ziet eruit als een baby in zijn wieg , a Peristeria elata Daarom is hij bekend onder vele bijnamen zoals 'Dove Orchid', 'Holy Spirit Orchid', 'Holy Trinity Orchid'.

  De bloemen zijn wit, wasachtig en geurig en kunnen meer dan 3 meter hoog worden en meer dan een dozijn bloemen bevatten. Ze verschijnen in de late zomer en vroege herfst, maar het kan maanden duren voordat ze volwassen zijn.

  Zie ook: 32 man caves: ruimtes voor mannelijk vermaak

  Deze orchidee is zeldzaam, komt oorspronkelijk uit Panama, en om ze thuis te kweken moet je al wat ervaring hebben, want ze vragen iets meer aandacht. De duiforchidee moet in warme temperaturen verblijven, rond de 20 °C, en het licht moet voor elke fase van de plant anders zijn.

  Als jonge zaailingen moet het licht laag tot gemiddeld zijn en naarmate de planten volwassen worden, moet er helderder licht zijn. De bladeren kunnen gemakkelijk verbranden bij extreme temperaturen of fel licht, dus het is aan te raden om ze op een koele plaats te zetten.

  Geef water en mest tijdens de actieve groeimaanden. Verminder naarmate hij rijper wordt de mest en het water, maar let op de grond: laat de wortels niet uitdrogen!

  Zie ook: 152m² appartement krijgt keuken met schuifdeuren en pastelkleurenpalet

  *Via Carter en Holmes Orchideeën

  Symboliek en voordelen van de Chinese geldboom
 • Tuinen en groenten Hoe lavendel te kweken
 • Tuinen en Moestuin S.O.S: waarom gaat mijn plant dood?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.