Doe-het-zelf balkonplanken

 Doe-het-zelf balkonplanken

Brandon Miller

  Hallo allemaal, vandaag laten we zien hoe je je balkon of achtertuin mooier kunt maken. Ja, vandaag gaan we samen een balkonterras maken!

  Soorten dek

  Er zijn verschillende soorten terras voor balkon Massief houten dekken kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten zoals cumaru, ipê, roxinho, teak, eucalyptus, geautoclaveerd grenen, enzovoort.

  Formaat van de decks

  Vlonders kunnen ook worden gemaakt met houten planken of modulaire houten planken en kunnen worden bevestigd met spijkers, schroeven, lijm of zelfs een kliksysteem.

  Maar welke is de juiste? Om de ideale vlonder te kiezen, moet je nadenken over de grootte van je ruimte, hoe de stukken erin passen, of het gemakkelijker is om linialen te gebruiken of dat modulaire vlondermaten bij je passen.

  Zie ook: Zo maak je je eigen galeriemuur

  Hoe maak je een verandadek

  Zie ook: Lente: hoe verzorg je planten en bloemen in decoratie tijdens het seizoen?

  Nu is de langverwachte tijd aangebroken! Bekijk deze video die we hebben gemaakt en waarin we je verschillende tips geven voor het maken en installeren van je terras!

  Als je de volledige inhoud wilt zien, klik dan hier en bekijk het artikel op de Studio1202!

  Maak een naadloos gestoffeerd hoofdbord
 • Decoratie Maak zelf een gemarmerd betonnen lampverloop
 • DIY-decoratie: Moderne, gemakkelijke, goedkope en mooie hanger
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.