Gemoedsrust: 44 kamers met zen-decor

 Gemoedsrust: 44 kamers met zen-decor

Brandon Miller

  Wat is zen Het is harmonie en ontspanning. In een interieur gaat het niet alleen om Aziatische kenmerken, maar ook om een stijl harmonieus minimalistisch en zeer elegant.

  Je kunt zelfs de meest minimalistische kleuren gebruiken, zoals zwart, wit of grijs - er moet harmonie zijn, niets overbodigs, geen overvloedige accessoires. Beige tinten, taupe en zelfs pasteltinten zijn geschikt en gastvrij en passen in een zen-kamer voor maximale ontspanning.

  Zie ook: De minimale afmetingen voor woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer

  Wees niet bang om je groene kamer - De kleur van de natuur - rood of karmozijnrood, voegt passie toe terwijl de kamer toch zen blijft. Materialen moeten natuurlijk zijn, zoals steen of hout. En voeg wat planten en bloemen - zelfs als wanddecoratie - maken de zen-look compleet.

  Belangrijkste kenmerken van de Aziatische Zen-stijl
 • Sferen Kalmte en rust: 75 woonkamers in neutrale tinten
 • Sfeer 22 kamers met stranddecoratie (omdat we het koud hebben)
 • Welke stijlen passen? Japandi Ten tweede minimalistische, moderne en traditionele Japanse stijlen en natuurlijk de gezellige Scandinavische stijlen.

  Je kunt ook wat Japanse, Chinese en Indiase accessoires toevoegen, zoals kaarsen, een luifel op het bed, beeldjes en bloemen met bloeiende takken die ze accentueren. Zo breng je een Aziatisch zen-gevoel in de ruimte.

  Bekijk hieronder een selectie van prachtige zen-slaapkamers!

  *Via DigsDigs

  Zie ook: 10 houtsoorten voor gebruik op de bouwplaats - van steiger tot dak 30 manieren om groene tinten te gebruiken in de keuken
 • Omgeving De kleur voor de slaapkamer van elk bord
 • Omgeving Hoe creëer je een keuken in Toscaanse stijl (en waan je je in Italië)?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.