Halloween kransen: 10 ideeën voor inspiratie

 Halloween kransen: 10 ideeën voor inspiratie

Brandon Miller

  Hoewel de Halloween Omdat het een Iers feest is, is de datum in Brazilië bekend geworden als Halloween en heeft het in de loop der jaren steeds meer ruimte gekregen in de huizen van degenen die van dit thema houden. Om in de stemming te komen, kun je bijvoorbeeld het volgende maken fijnproevers e decoratieve voorwerpen.

  Een van deze items zijn slingers. Ze kunnen immers niet alleen met Kerstmis het huis versieren. We hebben meegebracht 10 ideeën voor Halloween-decoratie zodat je geïnspireerd raakt om er zelf een te maken:

  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Advertentie

    1. halloweenkrans met lichtjes

    Dit model met kunstbloemen en zaden wordt geaccentueerd door dit lichtsnoer.

    2. minimalistisch Halloween ornament

    En wat dacht je van dit meer discrete model? Je kunt het maken door kerstballen, piepschuim of grote kralen te beschilderen. Het gebruikte touw is van het type sisal.

    3. geïnspireerd door Sullivan van Monsters S.A.

    Het personage Sullivan uit de film Monsters S.A. diende als inspiratie voor deze slinger. Je kunt hem maken met een cirkel van piepschuim (voor de basis), stukken blauwe en lila tule, EVA of wit karton voor de tanden en ballen van piepschuim voor de ogen.

    Zie ook: Glow-in-the-dark planten kunnen de nieuwe trend worden!

    4. Mickey Mouse ornament

    De herfst op het noordelijk halfrond tijdens Halloween vormde de inspiratie voor deze slinger met kunstbladeren en een pompoenhoofd met Mickey-oren. Je kunt de pompoen in kostuumwinkels kopen en personaliseren of ontwerpen met EVA of karton, inclusief de oren.

    5. de slinger van jack Skellington

    Om deze slinger te maken, geïnspireerd op het personage Jack Skellington uit de film Jacks vreemde wereld Gebruik zwart en wit touw of haakgaren en cirkels van piepschuim (voor de basis van de slinger en het hoofd van het personage, dat je met een zwarte stift kunt tekenen).

    6. Halloween-spinnenwebornament

    Je kunt spinnen en decoratieve webben kopen in feestdecoratiewinkels om deze slinger in elkaar te zetten. Een andere optie is om siliconenvezel (gebruikt om bijvoorbeeld opgezette dieren mee te vullen) te gebruiken om de webben te simuleren en de spinnen te maken met boetseerklei, biscuit, karton of EVA. De basis van de slinger op de afbeelding is gemaakt met droge takken en piepschuim ballen.

    7. slinger met letters

    Je kunt vilt, EVA of karton gebruiken om de figuurtjes voor deze slinger te ontwerpen. Gebruik voor de basis een houten frame of een cirkel van piepschuim.

    8. halloweenkrans met oude kranten

    Geknipte en opgerolde bladeren uit oude boeken en kranten waren handig om deze slinger met een vogel en kunstspinnen in elkaar te zetten.

    Zie ook: Integratie met tuin en natuur leidt de decoratie van dit huis

    9. met zwarte vogel

    Net als bij de vorige slinger is de decoratieve zwarte vogel prominent aanwezig. Gebruik droge takjes voor de basis en versnipperd sisalgaren voor het nestje.

    10. slinger van vilt of E.V.A.

    Maak stokjes van oranje en zwart EVA of vilt en lijm ze op een ondergrond om deze slinger samen te stellen. De decoratieve lus dient ook als "haak" om het decoratieve item aan de deur of muur te hangen.

    Halloween: 12 ideeën om thuis te maken
   • Halloween thuis: 14 ideeën voor Halloweenplezier
   • Decoratie 7 decoratie-ideeën voor Halloween!
   • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

    Inschrijving geslaagd!

    Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.