Maken en verkopen: Peter Paiva leert hoe je vloeibare zeep maakt

 Maken en verkopen: Peter Paiva leert hoe je vloeibare zeep maakt

Brandon Miller
  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Advertentie

    Peter Paiva leert hoe je een vloeibare zeep van passievrucht maakt, met tips om de ideale essence en viscositeit te creëren.

    Zie ook: Ontdek country chic!

    Bekijk de gebruikte materialen:

    - 200 ml parelbasis voor vloeibare zeep - R$2,38

    - 800 ml mineraalwater

    - 20 - 40 ml Passievrucht Zuur essence - R$3,00

    - 40 - 80 ml natuurlijk extract van passievrucht - R$6,00

    - Amfoteer - R$5,00

    - Cosmetische gele en oranje kleurstof - R$0,50

    *Prijzen zijn geschat, afhankelijk van de hoeveelheid van elk product. Prijzen onderzocht in februari 2015 en kunnen veranderen.

    Ondersteunend materiaal:

    - Roestvrijstalen lepel

    - Becker (maatbeker voor vloeistoffen)

    - Fles met ventiel voor vloeibare zeep

    Zie ook: Koffie-honingbrood met Zwitserse ganache

    Geschatte totale kosten (voor 5 flessen van 200 ml): R$ 16

    Kosten per fles: R$ 3,20.

    Aanbevolen verkoopprijs: £ 10 per fles (voor de verkoopprijs raadt Peter altijd aan om 3 keer de materiaalkosten te berekenen)

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.