Maak kennis met FlyLady, de nieuwe organisatiemethode lieveling van Pinterest

 Maak kennis met FlyLady, de nieuwe organisatiemethode lieveling van Pinterest

Brandon Miller

  Methoden voor organisatie en schoonmaken worden populair op het internet met cursussen en filosofieën. De methodologie FlyLady - gemaakt door Marla Cilley - viel op en veroverde de Pinterest zoekopdrachten met betrekking tot de term groter zijn dan die van de Marie Kondo e groeide met ongeveer 40%. Leer hier meer over het systeem:

  Als je wilt beginnen met je "vlucht", is de eerste stap om in te loggen op FlyLady.net en je in te schrijven of de applicatie te downloaden. Je zult dagelijks berichten ontvangen en in contact staan met andere leden van de community.

  //br.pinterest.com/pin/556194622731339812/?nic_v1=1a3xSOWZlZsb%2B4uina8mhJzV6A5Oy37WhsYS2RVMau30YBKg1STxKp3Gm6WLJ6riS8

  Je eerste kleine taak is om je gootsteen "sprankelend" te maken. Het klinkt eenvoudig, maar dat is precies waar het om gaat: een eerste schop onder de kont. Daarna volgen andere kleine veranderingen zoals: je gepast kleden, zelfs als je thuis bent, routineschema's organiseren, enz. Babystapjes Het idee is dat organiseren niet van de ene op de andere dag gaat, dus Geduld is de sleutel .

  //br.pinterest.com/pin/140385713363656216/?nic_v1=1amTdIqN4uqttZeV1NRjpmdYmKnL%2By7CgW3S5w1OoNxaxHuIALV6GQtaRDm6KyUaLJ

  De routines voorgesteld door FlyLady Het populairste concept van FlyLady is de "15 minuten per dag". Met een stopwatch moet je gedurende deze tijd door je huis lopen om nutteloze spullen te verzamelen, van lege verpakkingen, papieren, kapotte spullen of zelfs voorwerpen die je niet meer gebruikt. De site raadt aan om een vuilniszak mee te nemen en 27 dingen te verzamelen om weg te gooien. Als je nietvoltooi de eerste wandeling en cirkel nogmaals.

  //br.pinterest.com/pin/449093394095724171/?nic_v1=1a6k4k1iIsY37PK4nHgpGapSyyQDKWKEKgq3cnJBIIUchAbO%2BHVY8qGAyrTv0TlXvk

  Zodra u gewend bent aan de nieuwe routine, biedt FlyLady een verdeling van het huis in zones, voor een effectieve reiniging. Elk van deze zones moet een week van de maand van toewijding krijgen, zijnde 15 minuten per dag, zodat het huis altijd georganiseerd zal zijn en u niet overbelast raakt. Dit zijn:

  Zone 1: entree, veranda en eetkamer.

  Zone 2: keuken.

  Zone 3: hoofdbadkamer en extra slaapkamer.

  Zone 4: hoofdslaapkamer, badkamer en kleedkamer.

  Zone 5: woonkamer en tv-kamer

  Zie ook: Gelatineerd hout: leer alles over lambrisering

  //br.pinterest.com/pin/786581891148860658/?nic_v1=1abyW3uR61%2B2X8pNhx6fdybbO19u3U0oCdqjuGmzXwHkwsKsdpAolIEtzHKhKjF7Xa

  Bekijk meer informatie op de FlyLady website!

  Zie ook: DIY: 23 DIY projecten op Pinterest voor Pasen

  //br.pinterest.com/casacombr/

  Wist je dat je op ons Pinterest profiel ook veel trends uit de wereld van leven We delen elke dag nieuws over architectuur, decoratie en design met je, evenals reportages over nationale en internationale tentoonstellingen.

  Tips om je huis op orde te krijgen deze herfst
 • Omgeving 10 traditionele Japanse badkuipen op Pinterest om inspiratie op te doen!
 • Nieuws Volgens Pinterest zullen vrouwen in 2020 heel goed alleen kunnen leven
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.