Natuurlijke materialen verbinden binnen en buiten in 1300m² landhuis

 Natuurlijke materialen verbinden binnen en buiten in 1300m² landhuis

Brandon Miller

  Met royale 1300m² Residence Fazenda da Grama wordt omringd door het platteland. Perkins&Will het huis maakt gebruik van de ongelijke topografie van het terrein om de volumes zo te organiseren dat verbanden leggen tussen interne en externe .

  Het is onderverdeeld in vijf sectoren Deze zijn onderverdeeld in drie niveaus: intiem, sociaal, vrije tijd, gasten en diensten.

  Op de benedenverdieping zijn de dienstingangen en de sociale ingangen, gevolgd door een ladder leidt naar het tussenliggende niveau, waar de grote attracties van het huis zijn geconcentreerd - het sociale blok, met multifunctionele ruimte direct verbonden met de patio met gras en zwembad Op het laatste niveau ten slotte bevindt zich de intieme ruimte, geïsoleerd van ander gebruik en met gegarandeerde privacy.

  Het landhuis van 825 m² is gebouwd op de top van een berg
 • Huizen en flats Glazen ramen omlijsten het huis en integreren het in het landschap
 • Huizen en appartementen 573 m² huis met uitzicht op de omliggende natuur
 • De landschapsarchitectuur, ondertekend door Renata Tilli e Juliana do Val (Gaia Projetos) de integratie met het groen, aangezien het huis delicaat lijkt te rusten op een tuin Naast het al bestaande, zo natuurlijk is het. jaboticabomen De visvijver is het vermelden waard.

  De tuin fungeert ook als bescherming tegen de wind van het nabijgelegen vliegveld Viracopos.

  Zie ook: 4 tips voor het maken van een functioneel kantoor aan huis in kleine appartementen

  Heldere en natuurlijke materialen de dialoog tussen de binnen- en buitenkant van het huis versterken. Dezelfde steen die de buitenkant omringt, komt ook het huis binnen en voering de muren, zonder een duidelijke definitie van waar de ene ruimte begint en de andere eindigt; hetzelfde geldt voor de hout in de voering, die warmte brengt en ons doet denken aan alle omringende vegetatie. metalen elementen in de feesttent brengen lichtheid en eigentijdsheid.

  De interieurs, getekend door Camila en Mariana Lellis Het doel van het project was om een decoratie te creëren die in harmonie was met de voorgestelde architectuur en de behoeften van de klanten", zegt Camila.

  Zie ook: Hoe leg je houten treden op een betonnen trap?

  Hiervoor werd hout in overvloed gebruikt, waardoor planken die gevuld zijn met boeken en affectieve familieherinneringen, in contrast met de koude vloer en stenen muren.

  Bekijk meer foto's van het project in de galerij hieronder!

  Natuurlijke materialen en kasten met gebogen vormen kenmerken dit appartement van 65 m²
 • Huizen en appartementen Renovatie brengt sobere inrichting in grijstinten naar appartement van 100m²
 • Huizen en appartementen Een appartement van 230 m² heeft een gestripte eigentijdse stijl met blauwe accenten.
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.