43 eenvoudige en gezellige babykamers

 43 eenvoudige en gezellige babykamers

Brandon Miller

  Als je wacht op een zoon en je wilt dat hij zijn eigen kamer krijgt, moet je niet te lang wachten met het plannen van de omgeving. Naarmate de zwangerschap vordert, zullen er andere eisen komen, dus het is goed om al nagedacht te hebben over de project en voorkomen dat ze zich ophopen.

  Allereerst is het echter cruciaal om te begrijpen dat de kinderdagverblijf moet een gebied van sereniteit Een rustige en passende inrichting kan een aangename aanpassing van de kleintjes aan de wereld ten goede komen.

  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Zie ook: Halloween kransen: 10 ideeën voor inspiratie Advertentie

    En om een gezellige slaapkamer samen te stellen, heb je niet veel nodig. ideeën en inspiratie voor een eenvoudig project dat veel comfort en gemoedsrust kan brengen:

    Wat zijn de belangrijkste dingen bij het inrichten van de babykamer?

    Als we het hebben over het inrichten van een babykamer, zijn sommige items van fundamenteel belang. wieg . maar een luier commode Het is niet alleen functioneel, maar ook erg handig om je kind te verschonen en zijn/haar spullen in op te bergen.

    Een ander meubelstuk dat je helpt in het dagelijkse leven is een mooie grote kast om de uitzet van het kind in op te bergen, samen met handdoeken, dekens en plaids.

    Voor borstvoeding houden sommige moeders van een stoel of fauteuil Kies exemplaren met stevige en comfortabele steunen om je armen te laten rusten. zwaaimodellen kunnen helpen om de baby te sussen en te kalmeren door de beweging die ze bieden.

    Voor de stoel of fauteuil kun je een poef Dit is een goed idee, want je weet nooit of de borstvoeding snel of lang zal duren, dus probeer het je altijd zo comfortabel mogelijk te maken.

    Op de markt zijn er modellen van poefs die kunnen helpen om spullen en speelgoed op te bergen als ze niet worden gebruikt, terwijl ze ook hun ondersteunende functie doen.

    En nu we het toch over opslag hebben, is het misschien een goed idee om te investeren in opbergdozen - zodat de voorraad luiers, babypoeder, vochtinbrengende crèmes, vochtige doekjes en watten niet rommelig wordt.

    Hoe maak je geen fout bij het kiezen van een kinderbedje

    De eerste stap bij het kiezen van een kinderbed is weten hoeveel ruimte Het Amerikaanse formaat, 130 cm x 70 cm, is het meest gangbaar (interne afmetingen).

    Kies merken die het keurmerk dragen Inmetro en van gerenommeerde fabrikanten. Kies voor extra veiligheid ook modellen met meer afgeronde hoeken .

    Zie ook

    • Modellen voor kinderbedden: 83 Inspiraties om de slaapkamer van een kind in te richten
    • Broerslaapkamer: hoe breng je de keuzes in balans?

    De MDF modellen ten nadele van hout Maar omdat de wieg maar even wordt gebruikt, kan het een goede optie zijn voor wie niet zoveel wil investeren.

    U moet ook definiëren of u de voorkeur geeft aan de vaste houder of houder met wielen - de mobiele versie is voordelig voor wie hem wil verplaatsen tijdens het schoonmaken. Er zijn ook wiegjes multifunctioneel Ze zijn ideaal voor kleine babykamers. Gepland meubilair is ook zeer welkom in deze kamers. Het hangt allemaal af van je project en je intentie voor de omgeving!

    Wat betreft de matras Het meest geschikt voor kinderen tot 3 jaar is die met schuim met een dichtheid van 18, voor meer comfort en veiligheid.

    Kleine ruimtes omtoveren tot gezellige omgevingen

    Naast meubels kunnen ook andere decoratieve items een groot verschil maken in een babykamer. Te beginnen met de muren Als je de voorkeur geeft aan een gewoon schilderij, raden we je het volgende aan neutrale paletten en lichte composities Op deze manier kunnen andere elementen worden benadrukt, bijvoorbeeld een meubelstuk in de kamer of het speelgoed dat in het decor is gebruikt.

    Als je een van degenen bent die houden van behang Volg dezelfde gedachte: in een kinderkamer kan minder meer zijn. Zachtere prints en minder elementen kunnen de ruimte evenwichtiger en gezelliger maken.

    Bekijk enkele projecten in de galerij:

    Ah, en we zijn de fase van roze voor meisjes en blauw voor jongens voorbij, toch? (grapje, dat mag als je wilt). Maar vergeet niet dat neutrale tinten met kleurpunten zijn ook een charme!

    Voor de Montessorifilosofie Hier moet het bed laag zijn en kan de baby speelgoed tot zijn beschikking hebben.

    Bekijk enkele inspiraties:

    Om de kamer nog meer gezelliger Hoe zit het met het gebruik van tapijten of vloerkleden en het vullen van het bed/de bedden met kussens en kussens Gordijnen voor de ramen helpen ook om de omgeving rustiger en comfortabeler te maken voor het kind.

    Zie ook: Zo kweek je de lente binnenshuis

    Leuke thema's voor eenvoudige babykamers

    De inrichting van de babykamer kan ook een onderwerp Naast bredere thema's, zoals minimalistisch en rustiek, kun je ook kiezen uit sport, zeeman, safari, astronauten, beer, wolken, prinsessen, eenhoorns, betoverde tuin, circus ... enzovoort.

    Als je kiest voor een themakamer, probeer het niet te vullen met referenties Als het thema bijvoorbeeld safari is, wat dacht je dan van een neutrale basis met groene accenten en decoratieve items (speelgoed, poppen, kussens, mobiles) die verwijzen naar dieren? Zo voorkomen we dat de decoratie te druk en chaotisch wordt.

    Bekijk enkele thematische slaapkamerontwerpen en laat je inspireren:

    Privé: 17 prachtige badkamers voor en na
   • 2021 Trends voor eetkameromgevingen
   • Omgeving 13 tips om Feng Shui toe te passen in je thuiskantoor
   • Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.