Thuiskantoor: hoe de omgeving voor videogesprekken in te richten

 Thuiskantoor: hoe de omgeving voor videogesprekken in te richten

Brandon Miller

  Met de Covid-19 pandemie begonnen sommige bedrijven te werken met thuiskantoren. Het huis werd al snel ook het kantoor en de vergaderruimte van veel mensen, waardoor de behoefte ontstond om een geschikte en ergonomische omgeving te creëren om te werken en videogesprekken te voeren.

  Zie ook: 10 twijfels over douches en douches

  Een van de zorgen die bij deze routine opkwam, is hoe je de omgeving waarin je je bevindt kunt inrichten om de boodschappen over te brengen die je werk vereist, zoals ernst? Deze vraag trok de aandacht van ArqExpress, een architectuur- en decoratiestartup die snel projecten oplevert.

  "In de pandemie zijn mensen op zoek naar transformaties die gedaan kunnen worden met het gezin binnen het huis, met betaalbare kosten en geen grote bouwwerkzaamheden". zegt de architect en CEO van ArqExpress, Renata Pocztaruk.

  Ze verzamelde een aantal tips voor diegenen die een speciale hoek willen inrichten om te werken en verder willen gaan dan de tafel en de stoel: "Deze veranderingen zijn fundamenteel, omdat ze zelfs de productiviteit van het werk kunnen verstoren", zegt ze. De concepten van neuro-architectuur kunnen op dit moment ook helpen.

  Zie ook: 6 creatieve manieren om theekopjes te hergebruiken als decoratie

  Lees hier hoe je je online vergaderingen kunt voorbereiden:

  Kantoorverlichting

  Volgens Renata brengen warme lampen een gezellige sfeer, terwijl koude lampen bedoeld zijn om degenen die zich in de kamer bevinden "wakker te maken" - en daarom zijn de neutrale of koude lampen het meest geschikt voor het thuiskantoor.luminantie", legt hij uit.

  Kleuren en decoratie voor de werkplek

  Neutrale kleuren en een achtergrond zonder visuele vervuiling zijn de belangrijkste elementen voor het scenario. Renata geeft kleuren zoals geel en oranje aan in de decoratieve objecten om de creativiteit te stimuleren. "Omdat het een omgeving is die wat zakelijker moet zijn, moet de decoratie harmonieus en functioneel zijn. Daarnaast kunnen planten en foto's leven en vreugde in de ruimte brengen", raadt ze aan. Bekijk dit hiermeer tips voor het stimuleren van sensaties door middel van een functioneel kleurenpalet.

  Ideale stoel en juiste meubelhoogte

  De werkprestaties kunnen worden geschaad als de ergonomie van de omgeving niet adequaat is. "Wij geven aan dat werkbanken van 50 centimeter moeten worden gebruikt voor mensen die laptops gebruiken en van 60 centimeter voor mensen die desktops gebruiken. Als je meer dan één monitor gebruikt, is tussen de 60 en 70 centimeter een perfecte maat. Denk altijd aan de kabels die uit de tafel komen en hoe ver het is naar het stopcontact, evenals de verlichting". ZieOok welke stoel geschikt is voor mensen die lange uren achter de computer werken.

  Thuiskantoor: 7 tips om thuis werken productiever te maken
 • Organisatie Thuiskantoor en thuisleven: hoe organiseer je je dagelijkse routine?
 • Thuiskantooromgevingen: 6 tips voor de juiste verlichting
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.