Hoe maak je een eetkamer in een kleine ruimte?

 Hoe maak je een eetkamer in een kleine ruimte?

Brandon Miller

  Elke flat heeft een ruimte voor de bed a keuken (hoe klein ook) en een badkamer. Maar een eetkamer Een kitchenette, of een ruimte waar je elke dag kunt gaan zitten en eten, is moeilijker en wordt niet noodzakelijk beschouwd als een elementair bouwelement.

  Dus hoe maak je van een kleine kamer ook een eetkamer en hoe zorg je voor meer comfort om bezoekers te ontvangen en maaltijden te delen met de mensen van wie je houdt?

  Het doel is om de omgevingen te optimaliseren, dus één idee is om na te denken over een Scandinavische decoratie en erg praktisch: een kleine, hoge tafel die aan de muur is bevestigd en krukjes die erbij passen. Het werkt op zijn minst voor de dagelijkse maaltijden en voegt charme toe aan de keuken.

  Zie ook: Gekleurde vloeren van hydraulische tegels, keramiek en vlakvullingen

  Heb je een raam met uitzicht op de straat? Creëer een sfeer van een koffiehuis Een brede plank aan het raam bevestigen Het ziet eruit als een Franse bistro - of je favoriete koffietent in het stadscentrum - en het is nog steeds niet duur.

  5 tips voor het creëren van een droomeetkamer
 • My Home 10 keukens geïntegreerd in de eetkamer
 • Meubels en accessoires 5 Modellen eettafels voor verschillende gezinnen
 • A Intrekbare tafel is ook een goede oplossing Er zijn geplande meubelprojecten waarbij je een keukenkastje in elkaar kunt zetten waarbij een van de deuren dienst doet als tafel (zoals in de afbeelding hierboven) - en je kunt het openen en sluiten als dat nodig is.

  Het creëren van een meervoudige ruimte is ook een interessant idee: je kunt een hoek van de flat gebruiken voor banken tegen de muur en een ronde tafel De kamer doet ook dienst als woonkamer of eetkamer, afhankelijk van de gelegenheid.

  Een andere optie is een levensechte hack: Combineer een boekenkast, tafelblad en twee poten tot een multifunctioneel meubelstuk Het dient tegelijkertijd als opbergruimte en als bartafel.

  Het belangrijkste, in kleine omgevingen, is om te kiezen voor eetkamers met twee zitplaatsen Een kleine tafel met twee stoelen past perfect aan de muur die twee kamers verdeelt of in een hoek die in onbruik is geraakt.

  Zie ook: Verse natuurlijke yoghurt om thuis te maken

  Kies banken die onder de tafel kunnen worden geplaatst of aanrechtblad is ook een slimme optie, omdat het ruimte vrijmaakt voor circulatie en van de compositie een constant onderdeel van de decoratie maakt - de tafel kan bijvoorbeeld worden versierd met vazen en fotolijstjes als hij niet wordt gebruikt.

  Bekijk hieronder een aantal kleine tafels om je eetkamer mee in te richten

  Inklapbare tafel en 2 krukjes Massief hout Grijs gewassen

  Nu kopen: Amazon - € 539,00

  Klaptafel 4 Expert Stoelen Ciplafe Zwart/Eiken

  Nu kopen: Amazon - ¤ 249,00

  Appunto Móveis BR GOURMET KITCHEN Bench

  Nu kopen: Amazon - R$ 368,60

  Carraro Palermo eetkamerset tafel en 2 krukken

  Nu kopen: Amazon - € 672,99
  Voor & na: garage verandert in gastenkeuken
 • Huizen en appartementen 8 geheimen voor een beter georganiseerd keukentje
 • Omgeving 9 dingen die niemand zegt over het inrichten van kleine flats
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.