Kristallen en stenen: leer hoe je ze thuis kunt gebruiken om goede energie aan te trekken

 Kristallen en stenen: leer hoe je ze thuis kunt gebruiken om goede energie aan te trekken

Brandon Miller

  Kristallen en stenen zijn natuurlijke materialen die veel verder gaan dan decoratieve doeleinden. Deze elementen stralen immers trillingen uit die invloed kunnen hebben op de harmonie van de huiselijke omgevingen en reiniging van energieën.

  Door ze op de juiste manier te gebruiken, kun je deze energieën richten op aantrekken wat je wilt bereiken Tijdens de pandemie nam de vraag naar de eigenschappen van kristallen en stenen toe, vooral met betrekking tot woondecoratie, en daarom besloot Lâmia een cursus over dit onderwerp te starten.

  Het huis van de kristalspecialiste staat er vol mee, die ze als discrete ornamenten in verschillende omgevingen plaatst. Hieronder laat ze ons haar kristallen zien en hoe je ze kunt gebruiken als decoratie:

  Oranje jaspisbol, in de voorkamer

  "In mijn voorkamer heb ik een bol van oranje jaspis, die vitale en zeer positieve energieën naar de omgeving aantrekt, de aura zuivert en beschermt. Het is een zeer strijdlustige steen en daarom een van de meest geschikte voor de persoonlijke en milieubescherming In chromotherapie trekt oranje ook veel positiviteit aan". Naast tarologe is Lâmia ook priesteres en ouderling van de Dianic Nemorensis Traditie (Wicca): "Als heks kan ik niet anders zeggen dan dat deze sfeer voorspoed aantrekt in verschillende aspecten van het leven".

  Drie planten en kristallen die afgunst en het boze oog afweren
 • Mijn huis Hoe je kristallen energie geven en reinigen
 • Welzijn Waar zijn de Gua Sha en de kristallen gezichtsrollers voor?
 • Selenita, aan haar bureau

  "Seleniet reinigt alle energieën die afkomstig kunnen zijn van ofwel mensen die in mijn huis komen Omdat ik een taroloog ben en online werk, is het belangrijk om een constante recycling van energie te houden door middel van helpers, zoals kristallen, planten en gekleurde kaarsen".

  Zie ook: Turquoise blauw: de kleur die symbool staat voor liefde en emoties

  Amazoniet bol, in de woonkamer

  "Ik heb deze amazoniet boven op het rek in mijn woonkamer geplaatst. haar kracht is volledig verbonden met de genezing, vernieuwing en vreugde Het is perfect voor mensen met een hoge mate van veeleisendheid en verantwoordelijkheid. Het brengt kalmte, behoudt sereniteit, vermindert angst en benadrukt de sterke punten van je persoonlijkheid!

  Amethist kapel en agaat geode, bij de ingang van het huis

  "Het is een amethistkapel die mijn bezoekers verwelkomt! Ik heb ook een open agaatgeode met kristallen om vrede en geluk ".

  Zie ook: 10 manieren om azijn te gebruiken voor huishoudelijke reiniging

  Ruwe rozenkwarts, op de veranda tafel

  "Als heks heb ik deze ruwe rozenkwarts letterlijk in de aarde geplant, zodat het kan groeien en liefde kan laten bloeien in mijn huis. Dit mineraal is immers een zelfliefdeversterker die het gevoel van eigenwaarde verhoogt van degenen die het bezitten. lichtere en harmonieuzere omgeving vooral als ik vrienden ontvang".

  Witte kwartsbollen in de slaapkamer

  "Door het hele huis heb ik verschillende altaren voor mijn kristallen! In de slaapkamer plaats ik transparante en witte kwarts kristallen bollen om de omgeving te reinigen en te zuiveren. Ze werken door het recyclen van de stressenergieën en gevechten in de omgeving".

  Bekijk enkele items die goede energie in je huis brengen

  • Ultrasone Luchtbevochtiger Usb Type Hout Diffuser - Amazon R$31.03: klik en bekijk het!
  • Kit 2 Aromatische Geurkaars 145g - Amazon R$89,82: klik en bekijk het!
  • Citroengras luchtverfrisser - Amazon R$34,90: klik en bekijk het!
  • Boeddhabeeld Combo + Kandelaar + Chakra Stenen - Amazon R$38,90: klik en bekijk het!
  • Zeven Chakra's Stenen Kit met Selenietstaaf - Amazon R$28,70: klik en bekijk het!
  7 planten die negatieve energie uit huis verwijderen
 • Welzijn Het kristal van elk sterrenbeeld dat het beste helpt om je huis in balans te brengen
 • Omgevingen Textuur en schoonheid: bekijk 21 manieren om natuursteen te gebruiken in decoratie
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.