Schommels in interieurs: ontdek deze superleuke trend

 Schommels in interieurs: ontdek deze superleuke trend

Brandon Miller

  Als jij een van die mensen bent die geen balans Als je je ooit hebt gewaagd aan de hangende speelgoedshuttle, heb je er vast en zeker van gedroomd om zo'n stuk voor jezelf te hebben. Als dat het geval is, maak je deel uit van een grote groep die dol is op dit stuk. Samen met de nestmodelstoelen hebben ze steeds meer ruimte gekregen in binnen- en buitenruimtes en zijn ze een veelgevraagde klant geworden. De architect Sabrina Salles Geef je commentaar op deze super speelse en zeer stijlvolle trend.

  Momenteel, geen onderscheid van meubilair voor thuis: schommels werken net zo goed op het balkon als in de woonkamer of in de babykamer. Het zijn ook goede stukken voor commerciële omgevingen, omdat ze erg Instagrambaar zijn en speelsheid opwekken.

  Zie ook: 30 prachtige badkamers getekend door architecten

  Zie ook

  Zie ook: Meisjeskamers: creatieve projecten gedeeld door zussen
  • Een flat met verschillende grijstinten en een schommel op het balkon
  • 10 omgevingen met hangmatten om te inspireren en te kopiëren!

  Als je geïnspireerd bent en er nu een in huis wilt halen, vergeet dan niet dat je voor de installatie informatie moet inwinnen over de structuur In huizen met gipsen plafondpanelen moeten de stoelhaken aan het plafond worden bevestigd om te voorkomen dat de stoel eruit valt. rechtstreeks op de plaat Daarnaast kan een bouwkundig ingenieur controleren of het plafond ook in een veilige staat is om de haak te ontvangen.

  Hoewel elke plek baat kan hebben bij een schommelstoel, is dit punt van de structuur de bepalende factor. Het is noodzakelijk om te weten welke belasting de plaat kan dragen om te bepalen wat er moet gebeuren. En tot slot is het noodzakelijk om de gewichtslimiet van de tussenliggende schommelstoelen op de markt te respecteren, die 150 tot 200 kg dragen, rekening houdend met de som van het gewicht van het stuk plus de persoon.

  Duitse hoek: wat het is en 45 projecten om ruimte te winnen
 • Meubels en accessoires Leer hoe je het bed op de juiste manier in elke kamer plaatst
 • Meubel & Accessoires Review: nieuwe Nespresso-machine maakt koffie voor alle smaken
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.