TV-kamer: verlichtingstips om van de WK-wedstrijden te genieten

 TV-kamer: verlichtingstips om van de WK-wedstrijden te genieten

Brandon Miller

  A Wereldbeker is aangekomen!!! Vooral in deze periode is de woonkamer en tv-kamer zullen de drukste gebieden in de familie zijn, omdat iedereen zal zijn afgestemd op de wedstrijden, vooral die van het Braziliaanse team.

  De verwachtingen zijn zo hoog dat veel mensen al een speciale decoratie hebben voorbereid of zelfs een nieuwe televisie hebben gekocht.

  Er moet echter ook aandacht worden besteed aan de verlichting van die locatie. Daarom is de Yamamura , een specialist in dit segment, maakt van de gelegenheid gebruik om belangrijke tips te geven. Bekijk ze hieronder!

  Hoe verlicht je de tv-kamer?

  Type licht

  De aanbeveling is om waar mogelijk te kiezen voor de indirect licht Dit is degene waarbij het licht wordt teruggekaatst en vervolgens lichter wordt verspreid. Vermijd elk type puntlicht vooral boven de bank, de kijkers of voor de tv, om schitteringen, reflecties en ongemak te voorkomen.

  Kleurtemperatuur

  Gebruik de warmwitte kleurtemperatuur (van 2700K tot 3000K) en lampen met een lagere intensiteit voor meer visueel comfort en een warm en knus gevoel.

  Zie ook: 11 planten die het hele jaar door bloeien

  Positionering

  Geef de voorkeur aan de installatie van verlichtingsdelen aan de zijkanten van de muren En wie houdt van een meer algemene of diffuse verlichting kan ook een gecentraliseerde spot of profiel toevoegen die past bij de vorm van de kamer.

  Weet jij hoe je LED lampen op de juiste manier weggooit?
 • Technologie Slimme huizen: hoe werken ze en hoeveel kost het om de jouwe te transformeren?
 • Architectuur & Bouw 6 tips om de verlichting in huis gezelliger te maken
 • Verlichtingsartikelen

  Onder de aangegeven onderdelen zijn discrete plafons, rails met richtspots, wandlampen, kleine hangers aan de zijkanten van banken of fauteuils, maar ook charmante vloerlampen.

  Verlichting ondersteunen

  Om de ervaring te verbeteren, laat je aparte circuits tussen de centrale en secundaire verlichting in de ruimte. Het hoofdlicht, meestal vertegenwoordigd door spots, wordt meer gebruikt als algemene verlichting.

  Zie ook: Rust: 10 droombadkamers

  En om de plek een meer scenografische en gezellige uitstraling te geven, kun je inzetten op minder felle lichten aan de zijkanten als kleine spotjes en wandlampen, of lampen en staande lampen naast de bank en fauteuils.

  Scenografie

  Wat dacht je van het creëren van een scenografische omgeving? Om dit te doen, markeer je enkele details van de decoratie, zoals texturen, planken of decoratieve objecten. Om dit effect te creëren, markeer je de hoeken die je wilt markeren, Installeer spots met richtrails of ledprofielen of strips in nissen.

  Dimmerisatie en automatisering

  Voor wie de voorkeur geeft aan veelzijdigheid, of de tv-kamer deelt met andere kamers in huis, kunnen dimmen (regeling van de lichtintensiteit) of automatisering goede opties zijn, via specifieke onderdelen met deze functie.

  German Corner is de trend waarmee je ruimte wint
 • Decoratieschrijnwerk: de praktische en elegante oplossing voor het decor
 • Decoratie 9 ideeën voor het inrichten van appartementen onder 75 m²
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.