German Corner is de trend waarmee je ruimte wint

 German Corner is de trend waarmee je ruimte wint

Brandon Miller

  Bekend bij het publiek in restaurants en bars, de Duits gezang meestal gekenmerkt door een tafel met stoelen aan de ene kant en een bank aan de andere kant, verovert steeds meer huizen en flats.

  Zoals de naam al suggereert, komt de trend uit Duitsland, omdat het vaak wordt gebruikt om pubs en bars in het land te versieren. De decoratieve nieuwigheid kreeg uiteindelijk ruimte over de hele wereld en is synoniem met stijl en comfort in veel Braziliaanse huizen.

  Volgens Camila Shammah productmanager bij Camesa , een merk gespecialiseerd in het ontwikkelen en commercialiseren van de meest complete lijn van bed, tafel, bad en decoratie, de Duitse hoek wordt normaal gebruikt in kamers , keukens of in buitenruimtes zoals balkons .

  "Naast het feit dat het erg charmant is, is het perfect voor het integreren van omgevingen en het benutten van alle nuttige ruimte in kamers en buitenruimtes," zegt hij.

  De Duitse hoek optimaliseert de circulatie in deze keuken van 17 m²
 • Huizen en appartementen 100 m² flat heeft een Duitse hoek en verticale tuin op het balkon
 • Huizen en flats Renovatie creëert Duitse hoek, herschildert keuken en brengt comfort in flat
 • De specialist wijst erop dat er geen regel is om de trend in huis te halen: "Alles hangt af van de grootte van het huis, de stijl die moet worden toegepast en het aantal mensen dat er zal verblijven.

  Over het algemeen is deze decoratieve stijl heel gemakkelijk in de praktijk te brengen. tafel, stoelen en bank die meestal aan de muur is bevestigd, en schik de voorwerpen in L-vormig ", verklaart hij.

  Zie ook: Eetkamerbuffetten: tips om te kiezen

  Camila zegt dat het praktische tintje dat de Duitse hoek aan de inrichting geeft, perfect is voor kleine omgevingen omdat de ruimte dan beter wordt benut.

  "Het voordeel is dat het meer zitplaatsen rond de tafel garandeert, omdat de bank tegen een van de muren leunt. Dit zorgt voor een betere circulatie, in tegenstelling tot wanneer het alleen uit stoelen zou bestaan," vertelt hij.

  De manager zegt dat de trend idealiter moet worden afgestemd op de ruimte: "Het past overal bij en kan ook multifunctioneel zijn. Als de bank een soort van koffer kan worden gebruikt om ruimte op te slaan en te optimaliseren.

  Het heeft zo veel configuraties aangenomen dat het zeer aanpasbaar is geworden. Het is mogelijk om banken met stoelen te combineren of zelfs poefs e krukken De tafels kunnen rond, vierkant of rechthoekig zijn," zegt hij.

  Camila herhaalt ook dat de Duitse hoekprojecten zeer veelzijdig zijn en de bewoner verschillende toepassings- en personalisatiemogelijkheden bieden, waardoor ze ideaal zijn voor wie graag innoveert en de kamers van het huis een prominente plaats geeft.

  "Het is mogelijk om een ruimte vanaf nul te creëren en een totaal unieke omgeving te hebben met het gezicht van de familie. Het is perfect voor de maaltijden, ontspanning en gezelligheid in huis," voegt hij eraan toe.

  Zie ook: 16 m² appartement combineert functionaliteit en goede locatie voor kosmopolitisch leven Huisdieren: versiertips om je huisdier veilig thuis te houden
 • Decoratie 20 onmisbare decoratietips voor kleine ruimtes
 • Architectuur en bouw 5 tips om het ideale werkblad te kiezen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.