300m² penthouse heeft balkon met glazen pergola met lattenbodem

 300m² penthouse heeft balkon met glazen pergola met lattenbodem

Brandon Miller

  Dit hotel ligt in Jardim Oceânico, in de westelijke zone van Rio de Janeiro. 300m² duplex penthouse Het architectuurproject is getekend door architecten Alexia Carvalho en Maria Juliana Galvão, van het bureau Zee-architectuur, en begon samen met de bouw van het gebouw.

  Op deze manier konden ze alle kamers aanpassen aan de behoeften van de klanten. grote woonkamer en een goed uitgeruste buitenruimte en comfortabel voor de gezelligheid van de familie," zegt Alexia.

  Het belangrijkste concept van het project was de integratie van ruimtes en de creatie van hybride omgevingen met meer dan één functie, zoals de woon-/eetkamer die een bank voor thuiskantoor in de oude balkon die op zijn beurt is geïntegreerd in de sociale ruimte.

  Zie ook: Maak je eigen haarproducten met dingen die je in de keuken hebt liggen

  "In principe is de overgang van de meer formele naar de meer ontspannen omgeving te wijten aan het verschil in coating in de plafondbekleding, toen het balkon een glazen pergola en daarboven een witte lattenstructuur die de doorgang van natuurlijk licht verzacht", legt Juliana uit.

  "We hebben ook de indeling van de suite van het echtpaar op de bovenverdieping aangepast, zodat er twee mensen in passen. kasten en een grote badkamer, evenals het kantoor aan huis, dat is geïntegreerd in de slaapkamer", voegt Alexia toe.

  210m² penthouse is perfect voor boeken- en muziekliefhebbers
 • Huizen en appartementen Licht houtwerk met muxarabissen is het hoogtepunt van dit penthouse van 300m²
 • Huizen en appartementen Penthouse 260m² is licht, gezellig en licht
 • Een ander voorbeeld van een hybride omgeving is de speelgoedkamer - Hoewel het een ruimte speciaal voor kinderen is, functioneert het ook als een intieme kamer (waar de familie samenkomt om tv te kijken) of gastenkamer omdat het een slaapbank .

  In de decoratie, die volgt op de eigentijdse, chique en tijdloze stijl, Alles is nieuw, met uitzondering van een bank in de woonkamer, die is meegenomen van het vorige adres van de klanten en een nieuwe hoes heeft gekregen, in linnen.

  Zie ook: 17 plantensoorten die als uitgestorven werden beschouwd zijn teruggevonden

  "We proberen onderdelen te selecteren uit licht en stijlvol meubilair In de sociale ruimte op de benedenverdieping werkten de architecten met grijstinten en hout op een neutrale architecturale basis.

  "Voor een chique en tijdloze inrichting gebruikten we een zacht kleurenpalet alleen in sommige elementen, zoals kussens, kunstwerken en fauteuils, die werden bekleed met celadon groene stof", onthult Alexia.

  In het buitengedeelte van de tweede verdieping is een van de hoogtepunten verticale tuin op de bodem van het zwembad, dat integreert met de boomtoppen van de straat, waardoor het gevoel van welzijn toeneemt.

  Een ander hoogtepunt is de zijmuur van de onoverdekte woonkamer die uitkomt in de overdekte gastronomische ruimte, volledig bedekt met hydraulische tegel waardoor de ruimte een handgemaakt tintje krijgt. gastronomische ruimte Het hoogtepunt is het glazen dak waarvan het interne deel is bedekt met een palmvezelweefsel, wat de aanwezigheid van natuurlijk licht verzacht en het thermische comfort behoudt.

  Bekijk alle foto's van het project in de galerij hieronder!

  Groene boekenkast en op maat gemaakt houtwerk markeren 134m² appartement
 • Huizen en appartementen zonder hervorming: 155m² flat krijgt gezellige sfeer alleen met decor
 • Mid century huizen en flats: 200m² flat met stukken van Sergio Rodrigues en Lina Bo Bardi
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.