Wierook voor in de tuin

 Wierook voor in de tuin

Brandon Miller

  Op feestjes in open ruimtes parfumeert het de lucht. "Het aroma blijft niet alleen langer hangen dan het gewone type, het verspreidt zich ook niet zo gemakkelijk," zegt Adriana de Souza, cursuscoördinator bij Casa das Essências, die het recept leert.

  Wierookmassa:

  Doe in een maatbeker 364 ml water, 14 honing wierookessence en 50 druppels kleurstof. Meng en giet over 100 g vooraf gezeefd wierookpoeder. Roer goed.

  Lijm: Meng 40 g lijmpoeder met 80 ml water. Zet apart. Breng 100 ml water aan de kook. Zodra het kookt, voeg je het lijm-watermengsel toe. Houd het vuur laag en roer goed tot het transparant begint te worden.

  Materiaal

  - Wierookpoeder, essence en conserveermiddel (te vinden in essencewinkels)

  - Vloeibare voedingskleurstof

  - Lijmpoeder

  - 40 cm bamboestokken

  Voeg de massa toe

  Meng de wierookmassa met de cola. Voeg 20 ml van het conserveermiddel toe en roer goed.

  Laat de bamboe weken

  Steek de tandenstoker in het mengsel en haal hem eruit, waarbij je aan één uiteinde 10 cm vrijlaat.

  Drogen aan de waslijn

  Bevestig met het onbedekte uiteinde. Wacht 24 uur. Herhaal het onderdompelen en drogen nog twee keer. Verpak in plastic zakken

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.