9 tijdloze suggesties voor de gastronomische ruimte

 9 tijdloze suggesties voor de gastronomische ruimte

Brandon Miller

  Project door Daniela Funari.

  Zie ook: Architect verandert commerciële ruimte in een loft om te wonen en te werken

  Ruimtes voor fijnproevers Of het nu geïntegreerd is in de keuken, op het balkon of terras, de omgeving is perfect voor degenen die graag gasten thuis ontvangen, voor degenen die graag koken of zelfs voor degenen die een ruimte voor gezelligheid willen! Bekijk 9 tips om een functionele, praktische en aangename gastronomische ruimte te creëren!

  1. ventilatie

  Een goede gastronomische ruimte moet goed geventileerd om dampen en geuren snel af te voeren: kies een project met een kruisgeventileerde ruimte of overweeg zelfs om een afzuigkap of ventilator te installeren.

  2. integratie

  Integreer omgevingen van het huis om het gezin samen te brengen: woonkamer , keuken e gastronomische ruimte Maar vergeet niet dat het niet alleen gaat om het samenvoegen van ruimtes, maar ook om de mensen erin. Als het idee leuk is, wat dacht je dan van een ruimte voor games?

  Zie ook: "Kleed je aan met mij": leer hoe je looks samenstelt zonder rommel

  3. verlichting

  Wat dacht je van het gebruik van elementen die natuurlijk licht versterken, zoals grote ramen, koof en beglazing Daarnaast zorgt het plaatsen van lichtpunten op werkplekken voor visueel comfort.

  4. groen

  Inzetten op natuur Ze kunnen in potten staan, op groene muren en zelfs op kleine, platte daken. tuinen met kruiden om te gebruiken bij het koken.

  5. functionaliteit

  Koelkasten, vriezers, wijnkelders en brouwerijen moeten in de koude zone staan; ovens, fornuizen en barbecues in de warme zone.

  6. coatings

  Kies coatings De waterdichte en antiaanbakmodellen voorkomen dat stof en vet zich ophopen. Op de vloer geeft u de voorkeur aan antislip voor de veiligheid.

  7. meubilair

  Liever stukken bestendig, comfortabel en gemakkelijk schoon te maken In open ruimtes moet het meubilair zonwerend zijn en bestand tegen weersinvloeden. Investeer in een goede steunbank, die mobiel of vast kan zijn.

  Banken en krukjes Ze zijn erg veelzijdig en kunnen worden gebruikt als bijzettafels tijdens maaltijden met meer gasten. Om servies en keukengerei op te bergen, maak je gebruik van de ruimte met kasten en hangkasten, gemaakt met schrijnwerk op maat.

  8. barbecue

  Kolen- of gasgestookt, de barbecue is onmisbaar voor informele bijeenkomsten met vrienden en familie.

  9. houtoven

  Met de houtoven kun je pizza's en gerechten bereiden waar iedereen van houdt: er zijn praktische modellen op de markt die voldoen aan de huishoudelijke vraag. Ze kunnen draagbaar zijn en of ter plaatse ontworpen worden.

  Essentiële tips voor het inrichten van een praktische gourmetruimte
 • Omgeving Gourmet Balkon: meubelideeën, omgevingen, objecten en meer!
 • Decoratie Hoe eetkamers en balkons voor fijnproevers te verlichten
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.