20 ideeën om te zonnebaden en vitamine D aan te maken

 20 ideeën om te zonnebaden en vitamine D aan te maken

Brandon Miller

  Nu de winter voorbij is en de voorjaar eindelijk aankomt, is het tijd om te genieten van de zonlicht Dat klopt: als je een hoek van je huis hebt waar het ochtend- of middaglicht valt, moet je geen twee keer nadenken voordat je wat tijd besteedt aan een zonnebaden .

  Een heel eenvoudige activiteit, zonnebaden is heel belangrijk voor onze gezondheid omdat het vitamine D-productie Het voorkomt ziekte, vermindert het risico op depressie, verbetert de kwaliteit van de slaap en geeft ons humeur een oppepper.

  Het is waar dat niet iedereen een grote kamer en ruimte te over met glazen panelen Maar dat betekent niet dat alles verloren is: de beste solariums hebben niet veel ruimte nodig en zijn meer verwant aan een intelligente planning, aanpasbaar ontwerp en een verlangen om van het buitenleven te genieten zelfs als het koud en somber wordt.

  Van balkons Van moderne exemplaren die zijn omgetoverd tot solariums tot kleine nissen die fungeren als ingenieuze solariums, deze selectie projecten laat zien dat ruimte geen obstakel is als je bereid bent creatief te zijn. Bekijk ze:

  Gezellig ontsnappen

  In veel moderne appartementen Het wordt nog moeilijker als je bedenkt dat je echt glazen wanden nodig hebt (op zijn minst) om een mooie omgeving om te zonnebaden te creëren - en dat is niet altijd mogelijk.

  Maar hoe zit het met het transformeren van die balkon naast de kamer of aangesloten op woonkamer Glazen wanden van vloer tot plafond die het balkon effectief afsluiten en een beschutte ruimte creëren, maken van die kleine kamer een praktisch solarium.

  Voeg wat stoelen Misschien een bijzettafel en je hebt een solarium waarvan je in alle seizoenen kunt genieten!

  16 tips om een balkontuin te beginnen
 • Balkons geïntegreerde omgevingen: bekijk hoe te creëren en 52 inspiraties
 • Omgeving 5 manieren om je balkon optimaal te benutten
 • In andere huizen kun je gewoon een niche in een meer gereserveerde hoek en omgeven door enkele glazen wanden. Dit is een ideale ruimte voor een klein solarium.

  Zie ook: Alocasia's planten en verzorgen

  Een beetje kleur om de boel wat op te fleuren

  Het idee dat kleur en kleine ruimtes nooit samengaan is misplaatst en zeer wijdverbreid. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, kan het kleuren kunnen veel charme toevoegen aan een klein solarium. lichtroze of oranje muren zijn perfect voor een chic solarium, terwijl de lichtblauw en pastelgroen Ze werken goed in moderne, strandachtige en tropische ligbedden.

  Als je de voorkeur geeft aan een witte achtergrond meer ontspannen toevoegen meubels die kleur introduceren Je kunt hier van alles proberen, van felgekleurde stoelen en tafels tot elegante tapijten Het nieuwe ontwerp heeft veel details op de muur en natuurlijk veel.., veel kamerplanten.

  Stijl, decoratie en ruimte

  Een achtergrond wit, lichtgrijs of beige in het kleine solarium kun je schakelen tussen stijlen gemakkelijk en economisch.

  Volg de gezond verstand en denken dat alles met glas te maken heeft bakstenen en betonnen muren in combinatie met grote ramen kunnen ook perfecte solariums vormen die voor voldoende natuurlijke ventilatie zorgen.

  Ingebouwde banken, gordijnen en dakramen Durf te versieren en geniet van de zon - maar vergeet niet om altijd zonnebrandcrème te gebruiken.

  Bekijk andere inspiraties in de galerij:

  *Via Decoist

  Zie ook: Latten en integratie: bekijk het voor- en naontwerp van dit appartement van 165 m² Woonkamers: hoe richt je deze kamer in?
 • Privékamers: Industriële stijl: 50 betonnen badkamers
 • Woonkamer inrichten: 40 stijlvolle inspiraties
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.