Café Sabor Mirai arriveert in Japan House São Paulo

 Café Sabor Mirai arriveert in Japan House São Paulo

Brandon Miller

  Vanaf vandaag, 4 juni, heeft Japan House São Paulo een nieuwe koffiebar op de begane grond: de Koffie Sabor Mirai die de waarden van de Japanse cultuur wil verspreiden.

  Onder leiding van de ondernemer Kyoko Tsukamoto De koffie draagt bij aan de ervaring van de bezoeker en versterkt Japanse leefregels zoals de geest van Kodawari - concept van professionaliteit en zorg voor de aangeboden producten en diensten - en Wa - waarin wordt gesproken over de bevordering van een evenwichtig milieu.

  Geopend van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Smaak van Mirai zal trachten het idee te ontkrachten dat theesoorten in Japan de overhand hebben en koffie de voorkeur geniet. Volgens deze logica zal de Druppelkoffie - individueel gefilterde koffie - komt naar voren, samen met het aanbod van een mengsel. Deze is gemaakt van speciale granen die worden geproduceerd op de boerderijen van Ipanema Coffees (MG), exclusief gemaakt voor Japan House São Paulo.

  Op het menu in het cultureel centrum staat de kopje van het mengsel is verkrijgbaar in espresso (R$6) of cofee (R$13).

  Elk seizoen van het jaar verschijnen er nieuwe items op het menu, waarbij de seizoensgebondenheid van de ingrediënten wordt gerespecteerd en benadrukt. Op het vaste menu staan delicatessen zoals de sandwich met ei (gemaakt met zelfgebakken brood gevuld met ei, royale ham, komkommer en speciale mayonaise).

  De snoepjes wagashi thee shiratama azuki (R$10) en de b olo van matchá (R$10) , die belangrijk zijn in de Japanse gastronomie, zullen ook worden onthuld door Sabor Mirai.

  Zie ook: 11 vragen over bakstenen

  De naam van het café is een woordspeling op het woord sabou wat in het Japans betekent koffie- en theewinkel . M i rai kan worden vertaald door toekomst De vestiging van de koffieshop in Japan House is het resultaat van het succes van de eerste vestiging, die in 2017 werd opgericht in de wijk Paraíso.


  Koffie Sabor Mirai - H ofary of Operation:

  Dinsdag tot zaterdag: 10u tot 20u

  Zon- en feestdagen: 10.00-18.00 uur.

  Instagram: @sabor_mirai

  Zie ook: Vegan chocoladecake Japan House verwelkomt nieuwe tentoonstellingen: JAPAN 47 ARTISANS en Fluidity
 • Nieuws FGMF Architecten presenteert workshop in Japan House
 • Agenda Architectuur voor honden is het thema van de nieuwe tentoonstelling in Japan House
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.