Hoe kan ik de bouwwerken regulariseren die zonder toestemming van de gemeente zijn gebouwd?

 Hoe kan ik de bouwwerken regulariseren die zonder toestemming van de gemeente zijn gebouwd?

Brandon Miller

    Meer dan tien jaar geleden heb ik een aanbouw gebouwd zonder goedkeuring van de gemeente. Ik wil het werk regulariseren, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Als ik het huis wil verkopen, kan deze aanbouw dan de registratie bemoeilijken? @ Pedro G.

    De eerste stap is om naar het gemeentehuis te gaan en informatie in te winnen over de huidige situatie (belasting en bezetting binnen de stedelijke bestemming) van het pand. Huur vervolgens een architect of ingenieur in om een nieuw plan van het pand te maken. "Het eerste overleg met het gemeentehuis controleert de situatie met betrekking tot de territoriale belasting die in deze tien jaar is betaald", legt advocaat Sergio Conrado Cacozza uit.Aan de andere kant vormt het feit dat het bijgebouw nog steeds onregelmatig is geen belemmering voor onderhandelingen over de verkoop van het pand: "De transactie is legaal zolang de persoon die geïnteresseerd is in het kopen van het huis op de hoogte is van alle bestaande onregelmatigheden enDe eis om het gebouwde deel te slopen zal alleen worden gesteld als er sprake is van structurele gebreken in het bijgebouw of als het niet in overeenstemming is met het bestemmingsplan.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.